IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq
    Колето да вади маси в градината , че пиянките да седят на въздух , да се наслаждават на птичките , тревичките ...и да си лекуват болежките
    https://www.youtube.com/watch?v=VF73DcWKLf0
    Наздраве !
    Маса на въздух, има озат в беседката.
    До потока.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Aбе то тия гадинки нема ме пуснат толкова лесно, д..а техната верица ...
      Да не си фанал и глисти бе ???
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        То, как е тръгнАло ... Докат се стопли, ще имаш време да оздравееш...
        Aбе то тия гадинки нема ме пуснат толкова лесно, д..а техната верица ...
        Life won't wait for you.

Коментар

Да се поспотли малки и да ми поотминат проблемите с милиционерчето и ще се събереме да биросваме.
          Ебал съм им майката на триглицеридите.Един път се живее, баси ...
          То, как е тръгнАло ... Докат се стопли, ще имаш време да оздравееш...

Коментар

Оооо, жив е Сторм, има кво да се разбравя ...
            Като си готов, само кажи ...
            Да се поспотли малки и да ми поотминат проблемите с милиционерчето и ще се събереме да биросваме.
            Ебал съм им майката на триглицеридите.Един път се живее, баси ...
            Life won't wait for you.

Коментар

Сега като се постопли времето требва се събереме старите кучета на по бирок.Какво прави Storm? Що не пише от 100 години?

Ей навреметo требваше да се биросваме с вас двамата, Стенли и Хакинен, работата не стана и ... борсата се срина, баси ....
              Оооо, жив е Сторм, има кво да се разбравя ...
              Като си готов, само кажи ...

Коментар

Требе се видим, да ти отвора поне една биричка брат...
                Сега като се постопли времето требва се събереме старите кучета на по бирок.Какво прави Storm? Що не пише от 100 години?

Ей навреметo требваше да се биросваме с вас двамата, Стенли и Хакинен, работата не стана и ... борсата се срина, баси ....
                Last edited by B.Graham; 27.03.2015, 16:10.
                Life won't wait for you.

Коментар

и секс ли бе ?
                  Еле Бенжи...
                  Aбе мани .... с това развитие на технологиите сигурно и нови ерогенни зони са измислили .... а аз старите още не ги бях научил, баси ....
                  Life won't wait for you.

Коментар

Баси ... аз секс не съм праил от толкова отдавна, че ме е страх да не са го променили нещо ...
                    и секс ли бе ?
                    Еле Бенжи...
                    Требе се видим, да ти отвора поне една биричка брат...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      ........Сбъркани времена: Младите не пият и не мислят за секс...

Прочети още на: http://www.dnes.bg/mish-mash/2015/03...za-seks.258671

Наздраве !

пп Да помечтаем за котенца, кученци и папагалчета......
                      Баси ... аз секс не съм праил от толкова отдавна, че ме е страх да не са го променили нещо ...
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Дебелото псе и синът ми спят точно като котарангенса и фъркатото.
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Кой, кой ?
                          Ми първо ми мина през ума от чл.128 и следващите ама от време на време се сещам за 115 и следващите ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            ........Сбъркани времена: Младите не пият и не мислят за секс...

Наздраве !

Добре че съм от по-старите.

Коментар

• ........Сбъркани времена: Младите не пият и не мислят за секс...

Наздраве !

Коментар

Ама кученца, котенца ... пъпъгалче дори ...
                                Логичен избор ... животинките са мълчаливи ...
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X