Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение:
Минал е на гушкане...
Ама кученца, котенца ... пъпъгалче дори ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеБенжи, от как ти забраниа пийеньето, ма притесняааш ...
Не че нещо...
Ама ...
:
Минал е на гушкане...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАко не ме почерпите ще ви пратя данъчни
Да заповядат
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
..................и......................и........ ......................
Наздраве !
пп Писах - трих, писах - трих.......
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАко не ме почерпите ще ви пратя данъчни
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗабраняват ми твърдия алкохол ... Представяш ли си ....Стария Бен без капитан Морган ?!?!?!
Какво е това Демр Бозан?Знахар ли е или лекарство?
Знахар бил.
http://www.demirbozan.com/demir-bozan-proizvoditel/Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДнес Дева Мария помирисала здравеца....
Празнувайте, яжте, пийте и ...., те така тиа четири неща.
Аз съм на червено, направо аповете ше се чудат на компанията в корема ми...
Наздраве на сички - кой кво си сака!!!
Ама мен главата ми пълна с вятър и мъгла, въобще не се сещам като как тъй точно днес ме поздравява.
Къде обяд се присетих, че днес се правят ритуали за почитане и гонене на змии и гущери
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПък аз рекох, че е от мезетата.
Наздраве!
П.П. Имам приятел, който пи билки на Демир Бозан за сваляне на холестерола. Отслабна 12 килограма, регулира си кръвната захар. Не знам дали може да се пие и при твоите болежки.Стария Бен без капитан Морган ?!?!?!
Какво е това Демр Бозан?Знахар ли е или лекарство?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ на пиенето сме наблягали зат'ва и резултатите са такива .....
Наздраве!
П.П. Имам приятел, който пи билки на Демир Бозан за сваляне на холестерола. Отслабна 12 килограма, регулира си кръвната захар. Не знам дали може да се пие и при твоите болежки.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар