Първоначално изпратено от katilarium
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениешО за обръщение ???
Извиняаам са, ама ТУКА, ВСИЧКИ са уважавани хора...
ПиянкИ ?
Има...
Но са малко...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПиянки, позволете да почерпя!
Току-що получих една хубава новина, написана върху банковата сметка.
Наздраве!
Извиняаам са, ама ТУКА, ВСИЧКИ са уважавани хора...
ПиянкИ ?
Има...
Но са малко...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. Относно роклите - имам малка черна рокля, дълга черна рокля и бизнес рокля в черен цвят. Обаче пред тях предпочитам яркочервената си рокля - особено ако ще танцувам тангоLife won't wait for you.
Коментар
-
Хубавци, забелязвам нещо /смея да река, че съм доста наблюдателна/.
С повишаването на температурите, гледам, че и нивото на тестостерона започва да гони гранични стойности.
Наздраве!
П.П. Относно роклите - имам малка черна рокля, дълга черна рокля и бизнес рокля в черен цвят. Обаче пред тях предпочитам яркочервената си рокля - особено ако ще танцувам тангоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКакто казват класиците "малка черна рокля на голо и страстно тяло отдолу....".
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПак добре, че не е някое тежко чорбаджийско хоро.
П.П. Наздраве! Обедната биричка хладна ли беше?
Забелязвам нещо интересно...
През зимата бирата не ме ловеше така, както сега в жегата....
Сега два пъти се протягам и още два пъти се прозявам, но не е същото....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение....Едине. пиене,..... високи токчета....Черни роклички и похотливи началници......Life won't wait for you.
Коментар
Коментар