Сипете пиян аз дано забравя ......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеМерси за пожеланията
п.п И на домашна кокошка... братчето ми обеща
... така ме прилъгва да се върна и да остана
п.п.п Съдбата си направи лоша шега и в денят на тръгването ми се сбогувах и с другият ми родител
Здраве, късмет и успех !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеказАх
ПРЕМЕСТВАЙ !!! и пАзи нервите...
(и чернее дроп)
НИКОЙ (шеф) не струва колкото 1/100 от здравето ти ...... за добро или лошо ....
P.S. Говорих със Стенли за бирок, кАжи на Сторм, вервам, че и Хаки нема да има нещо навъвпротив и другата седмица да пиеме .... квото позволи доктурЪТ.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОще не съм толкова силен че аз да му определям договора ама може да ми кипнат л... и да му преопределя болничния .... примерно ....
ПРЕМЕСТВАЙ !!! и пАзи нервите...
(и чернее дроп)
НИКОЙ (шеф) не струва колкото 1/100 от здравето ти ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеШефът .... голям гъз е ....
(от единее в другее крашол)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКой бе ?
Къде бе ?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
П.П. Казах ти аз да не му подписваш постоянен договор на тоз ръководен кадър, ама ти не чувашLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете че ми изгоре душата.Рано рано ме изнерви милиционера ....
Къде бе ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете че ми изгоре душата.Рано рано ме изнерви милиционера ....
П.П. Казах ти аз да не му подписваш постоянен договор на тоз ръководен кадър, ама ти не чувашПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЧе кой не обича намалението.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКва примоция, бре SOFIX!? Нали си бир парче голям играч и печелиш пачки на борсата.
Що са излагаш да искаш намаление
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИма ли питие на прИмоция?!? Нали си бир парче голям играч и печелиш пачки на борсата.
Що са излагаш да искаш намаление
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеМерси за пожеланията
п.п И на домашна кокошка... братчето ми обеща
... така ме прилъгва да се върна и да остана
п.п.п Съдбата си направи лоша шега и в денят на тръгването ми се сбогувах и с другият ми родител
Моите съболезнования, братчед!
П.П. Може и на кокошка, ама тогава виното ще е бяло.
Мечо
Коментар
Коментар