If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Научно е доказано, че в бирата се съдържа витамина В.
Като изпиеш 1-на бира, това е витамин - В1.
Като изпиеш 2 бири, това е витамин - В2.
6 бири - В6.
12 бири - В12. След изпиване на каса бира получаваме В комплекс.
Наздраве!
Научно е доказано, че в бирата се съдържа витамина В.
Като изпиеш 1-на бира, това е витамин - В1.
Като изпиеш 2 бири, това е витамин - В2.
6 бири - В6.
12 бири - В12.
След изпиване на каса бира получаваме В комплекс.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Относно тази песен (но ставаше дума за U2) ...... та,в свободен разговор,изведнъж се изрази мнение,че за да я оцениш и да кажеш,че я разбираш, трябва да си повече от ценител
Е,аз не се имам за ценител,но все едно аз съм я написал ..... а дори не съм и творец
Готина музика ...... но за кофти отношения.
Наздраве! ..... ромът е актуален в тез студове ..... абе ше ни умори таз зима бре
това е едно от най-готините парчета, за мен е познато от U2, но версията с Мери Джей Блайдж най-ме кефи!
А зимата си е муци - такъв кръст го е стегнал дедо, че се озърта за ..... не баба бе, масажистка само....
Относно тази песен (но ставаше дума за U2) ...... та,в свободен разговор,изведнъж се изрази мнение,че за да я оцениш и да кажеш,че я разбираш, трябва да си повече от ценител
Е,аз не се имам за ценител,но все едно аз съм я написал ..... а дори не съм и творец
Наздраве! ..... ромът е актуален в тез студове ..... абе ше ни умори таз зима бре
Братчед, то вярно, че у Чужденеция сте малко като степ, ама какво толку се тръшкаш срещу зимата!?
Палиш кюмбето, сипиш си вино, нарежеш си от пастърмата - и хей живот, здравей.
П.П. Наздраве за хубавата музика и за кофтите взаимоотношения, които по мои лични наблюдения са по-запомнящите в живота!
Мечо
Дълго е за обяснение ...
В понеделник карам по инерция от неделя, във вторник - като в понеделник, в сряда обаче се налага да свърша туй-онуй, в четвъртък започвам да се подготвям за петък, в петък изглаждам пропуските в подготовката от четвъртък и почивните дни дошли.
Аз мразя да върша и туй и онуй, та затова мразя и срядата.
Наздраве!
Днес и на мен ми се изкриви срядата, та сега ще разлея тук по едно винце, па може и шотландска ракия, или па ямайски страсти...
Аре наздраве!
Дълго е за обяснение ...
В понеделник карам по инерция от неделя, във вторник - като в понеделник, в сряда обаче се налага да свърша туй-онуй, в четвъртък започвам да се подготвям за петък, в петък изглаждам пропуските в подготовката от четвъртък и почивните дни дошли.
Аз мразя да върша и туй и онуй, та затова мразя и срядата.
Наздраве!
Мечо
Коментар