If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ахъ. Успях да изтръгна и доброволно обещание за утринна и вечерна проверка по телефона, на които да рапортува за предвидените и изпълнени агро мероприятия..
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мдъъъ, мога със задоволство да кажа, че се разболях в най-точния момент.
Щото сега по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието е у Чужденеция и подрязва фиданките, аз ходя по кръчмите, за да си до излекувам настинката.
Наздраве!
Ти оздравя и започна да се правиш на регулировчик....
пп Утре ще ходя да засаждам " цветя "......Много са готини с оцет, сол и зехтин.....
Мдъъъ, мога със задоволство да кажа, че се разболях в най-точния момент.
Щото сега по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието е у Чужденеция и подрязва фиданките, аз ходя по кръчмите, за да си до излекувам настинката.
Наздраве!
Мечо
4i4i, човешката памет избирателна - старае се набързо да забрави неприятните моменти.
Наздраве!
П.П. На 8-ми март изпрати на Леля на работното й място един голям букет с китки. Дамите обичат представителките на техния пол да им завиждат. Веднагически ще получиш опрощение.
Наздраве Кръчма !
Да повторим по едно, за всички дето празнуват с конете....!
пп Аз съм наказан вкъщи... Да взема да забравя кога съм се женилллл...
4i4i, човешката памет избирателна - старае се набързо да забрави неприятните моменти.
Наздраве!
П.П. На 8-ми март изпрати на Леля на работното й място един голям букет с китки. Дамите обичат представителките на техния пол да им завиждат. Веднагически ще получиш опрощение.
Мечо
Благодаря, Lelq!
Нощеска бях у реална кръчма. Сега в главата ми все още жужи кошер пчели.
По-дребната 1/3-та пълноправен член на домочадието ми направи кафе, обаче явно с едно, положението ни шъ влезе у релсите.
Наздраве!
Мечо
Коментар