IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Научно е доказано, че в бирата се съдържа витамина В.
      Като изпиеш 1-на бира, това е витамин - В1.
      Като изпиеш 2 бири, това е витамин - В2.
      6 бири - В6.
      12 бири - В12.
      След изпиване на каса бира получаваме В комплекс.

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Сипетееее ....
        Научно е доказано, че в бирата се съдържа витамина В.
        Като изпиеш 1-на бира, това е витамин - В1.
        Като изпиеш 2 бири, това е витамин - В2.
        6 бири - В6.
        12 бири - В12.
        След изпиване на каса бира получаваме В комплекс.

Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Сипетееее ....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
            Относно тази песен (но ставаше дума за U2) ...... та,в свободен разговор,изведнъж се изрази мнение,че за да я оцениш и да кажеш,че я разбираш, трябва да си повече от ценител
            Е,аз не се имам за ценител,но все едно аз съм я написал ..... а дори не съм и творец

Готина музика ...... но за кофти отношения.

Наздраве! ..... ромът е актуален в тез студове ..... абе ше ни умори таз зима бре
            това е едно от най-готините парчета, за мен е познато от U2, но версията с Мери Джей Блайдж най-ме кефи!
            А зимата си е муци - такъв кръст го е стегнал дедо, че се озърта за ..... не баба бе, масажистка само....
            И това ще мине ...

Коментар

Относно тази песен (но ставаше дума за U2) ...... та,в свободен разговор,изведнъж се изрази мнение,че за да я оцениш и да кажеш,че я разбираш, трябва да си повече от ценител
              Е,аз не се имам за ценител,но все едно аз съм я написал ..... а дори не съм и творец

Наздраве! ..... ромът е актуален в тез студове ..... абе ше ни умори таз зима бре
              Братчед, то вярно, че у Чужденеция сте малко като степ, ама какво толку се тръшкаш срещу зимата!?
              Палиш кюмбето, сипиш си вино, нарежеш си от пастърмата - и хей живот, здравей.
              П.П. Наздраве за хубавата музика и за кофтите взаимоотношения, които по мои лични наблюдения са по-запомнящите в живота!
              Мечо

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=CGrR-7_OBpA
                    Life won't wait for you.

Коментар

• опрасках аз една купа розови домати с пресен лук и курнишони и една ичкийка,дай да видим и твойто винце
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Дълго е за обяснение ...
                        В понеделник карам по инерция от неделя, във вторник - като в понеделник, в сряда обаче се налага да свърша туй-онуй, в четвъртък започвам да се подготвям за петък, в петък изглаждам пропуските в подготовката от четвъртък и почивните дни дошли.
                        Аз мразя да върша и туй и онуй, та затова мразя и срядата.
                        Наздраве!
                        Днес и на мен ми се изкриви срядата, та сега ще разлея тук по едно винце, па може и шотландска ракия, или па ямайски страсти...
                        Аре наздраве!
                        И това ще мине ...

Коментар

Е, порке?
                          Дълго е за обяснение ...
                          В понеделник карам по инерция от неделя, във вторник - като в понеделник, в сряда обаче се налага да свърша туй-онуй, в четвъртък започвам да се подготвям за петък, в петък изглаждам пропуските в подготовката от четвъртък и почивните дни дошли.
                          Аз мразя да върша и туй и онуй, та затова мразя и срядата.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Наздраве Ви, от е'на реална кръчма! Квартална, ама много готина и вървежна! За сега с водка и чобанска салата, по-нататъка ша видим

Коментар

Мразя срядата.
                              Наздраве!
                              Е, порке?
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Недей да ме мъчиш с толкова млади....
                                Джинджифилката е ракия бре.....
                                ракиджана с джинджифил
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X