Лелчето скитосва до малките часове и после буди кръчмата с тежък рок...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Втора чаша.....?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНееее, няма. Примерни сме, но ще взема една биричка, направих рибка и на сухо не върви))
Песни и танци на народите ще има ли!? Леля къде е, май е скъсала синджира...
пп А на мокро е по-добре....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПаднали под масата има ли?))
Песни и танци на народите ще има ли!? Леля къде е, май е скъсала синджира...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Втора чаша.....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЪхъъ
П.П. Бутилката от два литра ли е или от два литра и половина /женско любопитство, нищо не намеквам/?
Втора чаша.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗа днес съм на втора бира....( с една дума - слаба ракия...
)
пп Гарантираш, че зодията няма нищо общо с благия ми характер ..Нали ?
П.П. Бутилката от два литра ли е или от два литра и половина /женско любопитство, нищо не намеквам/?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи, това въобще не е вярно. Аз имам дългогодишно, хармонично и равноправно съвместно съжителство с представител на зодията
Наздраве!
П.П. Ко пийш?( с една дума - слаба ракия...
)
пп Гарантираш, че зодията няма нищо общо с благия ми характер ..Нали ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИскам да се оплача на кръчмата....Само тя ме разбира....
С тази употреба на бира, ми бяха вменени следните благини в характера, потвърдени от следния хороскоп :
.....Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той винаги е прав, а те грешат. И като лютива подправка, има огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.......
Коо, неее...!!!
Наздраве !
Ми, това въобще не е вярно. Аз имам дългогодишно, хармонично и равноправно съвместно съжителство с представител на зодията
Наздраве!
П.П. Ко пийш?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Искам да се оплача на кръчмата....Само тя ме разбира....
С тази употреба на бира, ми бяха вменени следните благини в характера, потвърдени от следния хороскоп :
.....Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той винаги е прав, а те грешат. И като лютива подправка, има огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.......
Коо, неее...!!!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТогавав реалното праскай вода с лимон, не газирана обаче. Сакън да не се разтопиш, че една Леля ше ни остане.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБаш в тоз момент коктейла с ром мое и да го пропусна. Офисъ с голяма площ и кубатура - не го лови климатик. Цел ден се обливам в собствен сос.
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЗа теб и по-сериозните пиьеници бих забъркал по един ромов (да не се разбира цигански) коктейл, ама гледам Адиос Амигос - да не земете да се отнесете ептен.....
Мечо
Коментар
Коментар