If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нееее, няма. Примерни сме, но ще взема една биричка, направих рибка и на сухо не върви ))
Песни и танци на народите ще има ли!? Леля къде е, май е скъсала синджира...
Нееее, няма. Примерни сме, но ще взема една биричка, направих рибка и на сухо не върви ))
Пийни и хапни си добре, щото пийнала или трезвена, все ще ти се случи случка......
пп А на мокро е по-добре....
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Едно време имах един кален сервиз за вино, накойто каната си изглеждаше като чаша с дръжка. Единприятел гледа веднъж и пита - що са ти дали шес ракиени чаши към чашата за вино.... От тогава ногу фнимавам кво даам на гостите...
Искам да се оплача на кръчмата.... Само тя ме разбира....
С тази употреба на бира, ми бяха вменени следните благини в характера, потвърдени от следния хороскоп :
.....Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той винаги е прав, а те грешат. И като лютива подправка, има огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.......
Коо, неее...!!!
Наздраве !
Ми, това въобще не е вярно. Аз имам дългогодишно, хармонично и равноправно съвместно съжителство с представител на зодията
Наздраве!
П.П. Ко пийш?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар