IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Бенджи, предвид тежките метеорологични условия, тоз строен момък моеше да притича с чаша ром, бре
    Наздраве!
    Забраниха ми рома гадовете
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Разбира се, че се хвали То от такова нещо човек не може да се оплаква. Все едно аз да се оплача от някоя засукана кака дето ми поднася питие
      Я съм привърженик на правилото, че жената е или болна или недоволна.
      Няма сега заради един строен момък да си плювам на имиджа
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Си първата жена, която се оплаква, че строен момък и носи чаша шампанско ... ..... освен ако не се хвалиш ...
        Бенджи, предвид тежките метеорологични условия, тоз строен момък моеше да притича с чаша ром, бре
        Наздраве!

П.П. Мъ много сте ранобудни двамата със SOFIX.
        Мечо

Коментар

• Абе в тая кръчма в кои дни са прИмоциите?

Коментар

Си първата жена, която се оплаква, че строен момък и носи чаша шампанско ... ..... освен ако не се хвалиш ...
            Разбира се, че се хвали То от такова нещо човек не може да се оплаква. Все едно аз да се оплача от някоя засукана кака дето ми поднася питие

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              ..... а един строен момък като тича към мен с една чаша изстудено шампанско .......
              Life won't wait for you.

Коментар

• Из оня ден отивам на коктейл - навън фърка сняг, духа вятър.
                Влизам аз у залата, събрала студ за цяла година напред, а един строен момък като тича към мен с една чаша изстудено шампанско ...
                Да му се не види и етикецията - зорлем ще ме уморят
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Това ми мяза на Мамуна, под новия покрив на Фабриката.....

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Дай списАк с разрешеното ... Заверен от жипи-то, амбулаторния лис и копие на целата епикриза. Ща ги заведа в деловодството на обекта, в твоя клиенски картон..
                        ний сме отговорна кръчма с надлежнен документооборот !!!
                        Вино /и то по чаша максимум две/ и бира ...
                        Life won't wait for you.

Коментар

Не може.Дофтура забрани бозата.
                          Дай списАк с разрешеното ... Заверен от жипи-то, амбулаторния лис и копие на целата епикриза. Ща ги заведа в деловодството на обекта, в твоя клиенски картон..
                          ний сме отговорна кръчма с надлежнен документооборот !!!
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

За теб, най-силното е БОЗА ...
                            Не може.Дофтура забрани бозата.
                            Life won't wait for you.

Коментар

Начи ..., сипи му на Бенджи ена халба боза, пък на мен един коняк, че да му правя компания.
                              Ще ходя на разни процедури - фризури, маникюри и прочие, та ще ми е нужда упойка.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Сипете че ми изгоре душата .....
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X