IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Оптиката е средство за наблюдение на звездите. Това че си открила зведа в мен, само ме ласкае. Не знам Чичи за какво да го водим обаче. Ситурно за сателит какин. И си го наблюдава тя и се чуди каква ли му е тъмната страна. Ми, тъмната му страна явно е обратна. От светлата е стар и грохнал, от обратната пак така, ама с много мерак. Ехххх....
    Не само. Микроскопът също има оптика. Та, значи ... мое да съм открила у теб некое досадно чехълче. Това също би трябвало да те ласкае.
    Наздраве,Мрънкало!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Как ли па няма ти изпия водката.
      Нъл за това пия водка, за да не ме ощетяват всякви ром-овки и вина-рки. Да си седят в махалата и да си надуват чалгата, докато аз се наслаждавам на прекрасната шведска.... задница на Фрида от АББА.

Коментар

Да, бе ... Видно е колко ти е весело. Все за оптики бълнуваш.
        Наздраве, Мрънкало!
        Оптиката е средство за наблюдение на звездите. Това че си открила зведа в мен, само ме ласкае. Не знам Чичи за какво да го водим обаче. Ситурно за сателит какин. И си го наблюдава тя и се чуди каква ли му е тъмната страна. Ми, тъмната му страна явно е обратна. От светлата е стар и грохнал, от обратната пак така, ама с много мерак. Ехххх....

Коментар

Ако не си го прочела от темата за филмите , може на други персони от кръчмата да им е интересно.

https://www.google.com/url?sa=t&sour...GDnCSs9H9HPiKe

Коментар

Съ-гласувате ли? То съгласие нема, вие съ-гласувате. Я си елате в Кръчмата, дето има сговор и съгласие и всеки гледа да изпие на другарчето напитките.
            Мечо

Коментар

Аами, плашлив. Просто като вида некое плашило се късам от смех и го скъсвам от бъзик. Е, и другата се обади, че била Чу(н)чела. Маате с ръкави на ветъро, блещите се с тиквена глава, а врабците ви клъвкат по носа. Наздраве, Дрънплашке!
              Да, бе ... Видно е колко ти е весело. Все за оптики бълнуваш.
              Наздраве, Мрънкало!
              Мечо

Коментар

• Съ-гласувате ли? То съгласие нема, вие съ-гласувате. Я си елате в Кръчмата, дето има сговор и съгласие и всеки гледа да изпие на другарчето напитките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Аз съм на мавруд и съм жива , пухкава и много любопитна чинчила . Да не се бърка с тъп хамстер , дето знае само колело да върти
                  Наздраве !

Трябва , много грижа - фибри и дентални услуги , че зъбите ми растат бързо и рахатлъка заминава , като се нахвърля да те гриза , та да оправя усмивката
                  Чу(н)чело, пак почна да вампирясваш. Маврудът е вино, а не кръв от мавър. Ако случайно съм ти заприличал на такъв. Пий кръвчицата на Чиче (ако му е останала в дъртите телеса) или на Кака (тя е пълнокръвна, гарантирам), а такива корави и бойки като мен ги остави бавно да се развалят и разлагат от рахат и благат живот.

Коментар

Плашлив си станал напоследък
                    Наздраве, Мрънкало!

П.П. Честит ви първи сняг! Връх Свети Никола побеля. Дори у центъра на хабитатя прехвръкнаха снежинки.
                    Аами, плашлив. Просто като вида некое плашило се късам от смех и го скъсвам от бъзик. Е, и другата се обади, че била Чу(н)чела. Маате с ръкави на ветъро, блещите се с тиквена глава, а врабците ви клъвкат по носа. Наздраве, Дрънплашке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Не само че са ученолюбиви ама и обичат да разпускат в свободното време.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/mech...pot-video.html
                      Мечо

Коментар

Кое "браво", бре!? Ти четеш, ама не осмисляш. Контузен не контузен - пак плати сметката. Не мое някъв колибарин от маалата, де през зимата мечките се спускат по задник, че да стигнат до чертите на града, да ми се бара на по-габровец от мен.
                        Наздраве, Мрънкало!

П.П. Преди месец заснеха мечка в двора на ПМГ-то, където кльощавият взе диплома за средно образование. Напоследък много ученолюбиви станаха дивите зверове.
                        Не само че са ученолюбиви ама и обичат да разпускат в свободното време.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/mech...pot-video.html

Коментар

Молам ти се, ти си мойта пълнота, която изпълва мечтите, въжделенията и надеждите... да не се видим очи в бинокуляр. Наздраве, Дрънпълничке!
                          П.п. За какво гледаш Хистъри? Да не се учиш на разни тактики, стратегии и използване на екзотични оръжия?
                          Плашлив си станал напоследък
                          Наздраве, Мрънкало!

П.П. Честит ви първи сняг! Връх Свети Никола побеля. Дори у центъра на хабитатя прехвръкнаха снежинки.
                          Мечо

Коментар

Кака тиха, кака сговорчива, кака истински пример за подражание ..., затова ще се въздържи от коментар
                            Наздраве, Lelq!
                            Наздраве , tnm !

Коментар

Глей я ти, откога се настани в ъгъла, откога почна да отупва старите обитатели. Не толкова стари като онова, де му играят хоро "Чичовото". Ти, ти да не си некоя àпиявица, некой кърлеж, некое... некое плъхче, де гледа да обезпокои кротко хъркащия домакин и да му отмъкне рахатя. А?
                              Аз съм на мавруд и съм жива , пухкава и много любопитна чинчила . Да не се бърка с тъп хамстер , дето знае само колело да върти
                              Наздраве !

Трябва , много грижа - фибри и дентални услуги , че зъбите ми растат бързо и рахатлъка заминава , като се нахвърля да те гриза , та да оправя усмивката

Коментар

Пак аз таях надежда, че съм твоя слабост ... Не мога се излегна сега на дивана и и да си гледам спокойно хисторито след това ти писание.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Молам ти се, ти си мойта пълнота, която изпълва мечтите, въжделенията и надеждите... да не се видим очи в бинокуляр. Наздраве, Дрънпълничке!
                                П.п. За какво гледаш Хистъри? Да не се учиш на разни тактики, стратегии и използване на екзотични оръжия?

Коментар

Working...
                                X