Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Здрави да сме, да поживеем още 30-40г все около масата и на вилите....Да пработваме по-малко, дет се вика за кеффф... Да пощипваме виртуално баби, каки, лели....Да помагаме на деца и внуци.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИ аз се радвам, че не сте ме забравили, и най вече, че сте постоянни в кръчмоседенето де
Гледам почти целия личен състав е на лице, тъй, че можем да спретнем едно банкетче
Кака да туря масата, тракалото музика да избере, чиче дан'са стиска да извади добре отлежало питие, груйче баце, твойте парфюмираните, за десерт с пура в ръка
preci - утре сабалям - Фика
ей , че хубаво.......
Четох до сега една работа- немците нанюхали хавата с жертвите на коронавируса, и започнали да им правят аутопсии, и познайте, половината не са умрели нито от короната, нито от усложнения свързани с нея
Има нещо гнило в Дания
Наливайте вече дееее....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това не е социална дистанция, а благоразумна такава.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИ аз се радвам, че не сте ме забравили, и най вече, че сте постоянни в кръчмоседенето де
Гледам почти целия личен състав е на лице, тъй, че можем да спретнем едно банкетче
Кака да туря масата, тракалото музика да избере, чиче дан'са стиска да извади добре отлежало питие, груйче баце, твойте парфюмираните, за десерт с пура в ръка
ей , че хубаво.......
Четох до сега една работа- немците нанюхали хавата с жертвите на коронавируса, и започнали да им правят аутопсии, и познайте, половината не са умрели нито от короната, нито от усложнения свързани с нея
Има нещо гнило в Дания
Наливайте вече дееее....
Коментар
-
ей , че хубаво.......
Има нещо гнило в Дания
Наливайте вече дееее....
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Скъпа, какво беше това пръчица с кръгче и малка пръчица в него. Дистанцията спрямо теб отдавна установена - над един хвърлей с карабина и зла магия. Наздраве, Дрънзлина!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И аз се радвам, че не сте ме забравили, и най вече, че сте постоянни в кръчмоседенето де
ей , че хубаво.......
Има нещо гнило в Дания
Наливайте вече дееее....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМир вам добри хора.
Надявам се да ви срещам в добро здраве, предвид средната възраст на посетителите на кръчмата.
Много съм доволен от себе си - открих обходен маршрут до вилата ми без Кпп-та.
Още в петък евакуирам фемилито
Наздраве
Сабалян ми се припи кафе, незнам дали щото забравям изобщо да пия в последните дни, но се накумих да изпия едно и незнам как се сетих точно за онуй време, когато стартираше с "Морген, едно кайвенце" ? - тъй че имало защо,. Радваме се да те чуем в добро здраве и настроение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Прав си, Чиче много ни вдига средната възраст. Излагаме се някак си.
Tц, не съм съглсен...
Дедо Вълчо, бай Тарантул и тогаз бате 4i40....
Здрави да сме, да поживеем още 30-40г все около масата и на вилите....Да пработваме по-малко, дет се вика за кеффф... Да пощипваме виртуално баби, каки, лели....Да помагаме на деца и внуци.....
Наздраве !
пп Бях на работа и ми е много кеф....
Коментар
-
Надявам се да ви срещам в добро здраве, предвид средната възраст на посетителите на кръчмата.
Наздраве
Коментар
-
Отварям инвестора и най-отгоре - Кръчмата!!! Е това е форум!!! Нищо, че в някои теми го обръщат на БГМама....
Груйче, на мен отвори от онова - 18 годишното, зер, да се спазва законът! Пиша ЪТ като Импето. А бе къде тоз чиляк? И Колчо нещо се е изсулил....
Емчо, фнимавай какво хортуваш относно по-големия опит на някои като мене, да не насъскам по-убавата част с оптиката!
Я, наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Наздраве
Ха наздраве и да си ни по-чест гостенин
чеки да турим от ръженото, че ечемика вече е на привършване
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Мир вам добри хора.
НаздравеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар