Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Каква инфекция? Просто толкоз си може тоя тъп ръб или аз не мога го наостря как трябва. Наздраве, Дрънчанке!
Наздраве, Мрънкало!Last edited by tnm; 07.04.2020, 23:18.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Какво може да ги прави? Подмамва с тях жрици на сръбския оператор. Жрици ли казах? Не, бе, жици, жици изтегля с тях.
пп Бях на разходка до магазина ( на 2-3 км ) и на връщане му делнах един сладолед....
Така ме продуха вятъра, че сега гърло, корона вирусче ( лека настинка ), кашлица и студена пот се лее по челото....
Бахти, как се изнежва човек за 10 дни лежанка....
Истински Тарантул......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, пак ли инфекция, бре!?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Г-н Чичо, следва веднага да обясните като какво правите с другите 9л950мл от дамаджаната. Тук чакат толкова хора за по едно малко на куб, а вие самоволно и самостоятелно си пиете от дезинфектанта!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Малко се пие в Кръчмата...
За черпене, хич и не си помислям !
Щот ракията стана пръв дизенфектант, имуностимулатор и лек срещу короната...
Пих 50 гр с една мешана салата и сега смятам да му подремна.....
Наздраве !
Бъдете здрави !И това ще мине ...
Коментар
-
Благодарско, ама барем визуализирай. Така много постно стои. А пък аз не мога да качвам от тъпия ейпъл или от мобилната връзка ли, не знам точно.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеХайде наздраве, на всеки по едно питие, така ободряващо, антивирусно!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеХайде наздраве, на всеки по едно питие, така ободряващо, антивирусно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве, Мрънкало!
Бори вируса, че да не закършиш снагата.
- 1 like
Коментар
-
Наздраве, дедо Вълчо! Сам не ми е кеф, та ще се въздържа.
Бори вируса, че да не закършиш снагата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕй, най-после някой да подсети, че трябва да се направи вечерната ваксина! Наздраве! Аз ще мръдна за някоя троха до реалния ресторант. (Кухнето...)
Коментар
Коментар