If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знайш ти какво е ужасТ. Миналата седмица гастролираща група сювлиевски братчеди да земат и да обрулят ябълката, че да продадат плодовете за оцет. Ама съседката ги видяла и бързо ни уведоми. По-едрата 1/3-та беше решил да упражни крайни мерки, но им се размина, щот като ни видяха изчезнаха кат видение.
Наложи се да занесем урожая да го смелят и прецедят, че да го направим на натурален сок. А, сега ..., кажи ми не е ли ужасТ да имаш 80 кила сок от ябълки и да нямаш шишета, в които да го разлееш!? Нещата отиват към то калвадос
Наздраве!
При тебе всичко е в повече....( даже и килцата.. )
Доколкото си спомням и ракията ти беше в повече, и мезето , и бурканите...нооо Тарантул пак гладен , жаден и ....си оди...
Наздраве !
пп Със материала можеш пак да направиш оцет - едни 100 кила благинка
Не знайш ти какво е ужасТ. Миналата седмица гастролираща група сювлиевски братчеди да земат и да обрулят ябълката, че да продадат плодовете за оцет. Ама съседката ги видяла и бързо ни уведоми. По-едрата 1/3-та беше решил да упражни крайни мерки, но им се размина, щот като ни видяха изчезнаха кат видение.
Наложи се да занесем урожая да го смелят и прецедят, че да го направим на натурален сок. А, сега ..., кажи ми не е ли ужасТ да имаш 80 литра сок от ябълки и да нямаш шишета, в които да го разлееш!? Нещата отиват към то калвадос
Наздраве!
Драга Кака, радвам се, че съм ти направил вчепатилание с моите намигвания, пощипвания, компотлименти и други изискани маньери и поведенчески бъркочи. Взел съм, начи, преднина пред онова гърчещо се Чиче, де мерака му е да се надигне от миндера, че да стигне до столовата маса. А там кашичка го чака. Ама, не от груювите кашички.
Мрънкало, ти пред 4i40 няма как да вземеш преднина, щото са ти малко годините общуване с мен. А 4i40 е същи боец - търпи ме от появяването ми у форум.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ти па не се спря !
С мрънканията !
Естествено , че само кака ти ще те забележи , като си се сложил на диета. Само тя има нужната за целта оптика . Толко си се смалил , че ще трябва Колето да монтира телескоп срещу ъгълът ти , та дано те видим .
пп. Добре , че по си падаш по таваните , че с новият ти вид , до сега някой да те е сгазил и да сме забравили за теб и замърсяването с мрежи , влакна , слюнки .... и т.н.
И невъзпитанието ти ! Наздраве на останалата клиентела на заведението ! Инсекта пости и е на вода . Кат реши да дебелее и стане забележим , може да се чукнем и с него . Иначе , ще се задоволява с кака и оптиката и .
пп. То хубава работа върши оптиката , май ! Може и аз да си взема една . Като сляза от гората .
Арахната сега го налегна страх. Ще трябва да го водиш му леят куршум.
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз може съм Петко с мъжете, ама ти си Петкан с цивилизованите хора Груич, Начев, Мажно и може само чорбичка да им приготвяш от пиявици, буболечки и сок от кокоса, леко намязваща на шкембе екзотично.
Добро утро !
И ти си циливилизация бре ! Даже ренесансова.....
Наздраве !
пп Мойто грозде започна да капе...Пипнеш салкъма и се рони....Таз седмица ще го тръсна върху два чаршафа и ще го направя на сок...
Аз може съм Петко с мъжете, ама ти си Петкан с цивилизованите хора Груич, Начев, Мажно и може само чорбичка да им приготвяш от пиявици, буболечки и сок от кокоса, леко намязваща на шкембе екзотично.
Така е , при теб смаляването не е само на живо тегло, явно !
За Начев не мога да знам , щото много префарцунен и трудно му се хващат спатиите , ама за Грую , хеле па майната /много ми харесва заглавието му , да повтарям / си се объркал !
Сега се излягам на слънчевата полянка , на Витоша , че като стара жена имам нужда да си почина , преди работа и да се издигна над нещата с една- две бири
Драга Кака, радвам се, че съм ти направил вчепатилание с моите намигвания, пощипвания, компотлименти и други изискани маньери и поведенчески бъркочи. Взел съм, начи, преднина пред онова гърчещо се Чиче, де мерака му е да се надигне от миндера, че да стигне до столовата маса. А там кашичка го чака. Ама, не от груювите кашички.
Ти па не се спря !
С мрънканията !
Естествено , че само кака ти ще те забележи , като си се сложил на диета. Само тя има нужната за целта оптика . Толко си се смалил , че ще трябва Колето да монтира телескоп срещу ъгълът ти , та дано те видим .
пп. Добре , че по си падаш по таваните , че с новият ти вид , до сега някой да те е сгазил и да сме забравили за теб и замърсяването с мрежи , влакна , слюнки .... и т.н.
И невъзпитанието ти ! Наздраве на останалата клиентела на заведението ! Инсекта пости и е на вода . Кат реши да дебелее и стане забележим , може да се чукнем и с него . Иначе , ще се задоволява с кака и оптиката и .
пп. То хубава работа върши оптиката , май ! Може и аз да си взема една . Като сляза от гората .
Коментар