If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отварям инвестора и най-отгоре - Кръчмата!!! Е това е форум!!! Нищо, че в някои теми го обръщат на БГМама....
Груйче, на мен отвори от онова - 18 годишното, зер, да се спазва законът! Пиша ЪТ като Импето. А бе къде тоз чиляк? И Колчо нещо се е изсулил....
Емчо, фнимавай какво хортуваш относно по-големия опит на някои като мене, да не насъскам по-убавата част с оптиката!
Я, наздраве!
Мир вам добри хора.
Надявам се да ви срещам в добро здраве, предвид средната възраст на посетителите на кръчмата.
Много съм доволен от себе си - открих обходен маршрут до вилата ми без Кпп-та.
Още в петък евакуирам фемилито
Наздраве
Не го споделяй тук, че агентурата не спи, а и тук си има шпиони, прикрити уж като добросъвестни пиянки
Ха наздраве и да си ни по-чест гостенин
чеки да турим от ръженото, че ечемика вече е на привършване
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Стой си там, а кат са довлечеш у Кръчмата - спазвай социална дистанция и не ме много доближавай. Прочетоф някъде, че ниското IQ било заразно, не ми се ще да го прехвана от теб
Наздраве, Мрънкало!
Скъпа, какво беше това пръчица с кръгче и малка пръчица в него. Дистанцията спрямо теб отдавна установена - над един хвърлей с карабина и зла магия. Наздраве, Дрънзлина!
Доброволно се арестувах в столичния карцер. Това от съчуфствие и събричасност към нашта Кака, коя по цял ден фърчи по бакалии, дрогерии и галантерии, за да снабдява роднините си със жизнено необходими стоки, джунджурии, дрънкулки и търкалета. Тъгувам по-добрите дни когато тя се излежаваше с песен на уста и я замествам в тези изяви. Пък и за Чич съм се загрижил, да отскочи и той до Дивото, щото властта иска да сме на разстояние един от друг на 1.5-2 км, та като ме нема наоколо да му е широко около врата. Да е живот, здраве и напивание!
Стой си там, а кат са довлечеш у Кръчмата - спазвай социална дистанция и не ме много доближавай. Прочетоф някъде, че ниското IQ било заразно, не ми се ще да го прехвана от теб
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Забравих да се похвала. За пръв път си купих текстил маска с филтър като за прахосмукачка. Бива за пред банките, че не пускали без такава. Как ли ги разпознават клиентите? Трябва се снимам за разпознавателна тапия с маска шаренка. Наздраве по тоя случай!
Доброволно се арестувах в столичния карцер. Това от съчуфствие и събричасност към нашта Кака, коя по цял ден фърчи по бакалии, дрогерии и галантерии, за да снабдява роднините си със жизнено необходими стоки, джунджурии, дрънкулки и търкалета. Тъгувам по-добрите дни когато тя се излежаваше с песен на уста и я замествам в тези изяви. Пък и за Чич съм се загрижил, да отскочи и той до Дивото, щото властта иска да сме на разстояние един от друг на 1.5-2 км, та като ме нема наоколо да му е широко около врата. Да е живот, здраве и напивание!
Наздраве, да сме живи и здрави, другото се оправя. Ма ще почерпя, като вземе да се вдига борсата, че напоследък все съм на минус, а упорито купувам, че нали не ходя на екскурзии
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Слагам и катюшката на гърба и която издържи 1км по нагорнище получава "почерпката"....
пп Бях на разходка до магазина ( на 2-3 км ) и на връщане му делнах един сладолед....
Така ме продуха вятъра, че сега гърло, корона вирусче ( лека настинка ), кашлица и студена пот се лее по челото....
Бахти, как се изнежва човек за 10 дни лежанка....
Истински Тарантул......
Почна се учиш от младежта ти и да поглеждаш със завист как го караме бодро и дръзновено. При теб 10 дни лежане, при мен цел живот. Дори оная митична кака от хабитатя не може ми се мери, що от време-навреме бега пред мечока, де иска да я......... наставлява, че не може да мине за Маша и да не яде чуждата каша.
Коментар