If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Като пън спах" е неподходящо сравнение, що това ти е естественото състояние - да си подскачащ насам-натам пън. Имаше такава анимация. Наздраве, Дрънпънкеса!
Ти си пън, бре!!! Щот си дървен шоп.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
"Като пън спах" е неподходящо сравнение, що това ти е естественото състояние - да си подскачащ насам-натам пън. Имаше такава анимация. Наздраве, Дрънпънкеса!
Да, де ... именно той. Пишеше под друг ник още през 2011 година. Има специфичен изказ и си пада малко графолог, та затова почти веднага го разпознавам.
Наздраве!
И тук следват благодарностите - ще изчистя един път допълнително храма, че като се заоливате не моа си намера бастуня!
Наздравенце!
Визирах новия ник на селскостопанската машина - не е ли от по-отдавна? Или да внимавам какво пия..... Ще си сипя едно реално каберненце...
Наздраве!
Да, де ... именно той. Пишеше под друг ник още през 2011 година. Има специфичен изказ и си пада малко графолог, та затова почти веднага го разпознавам.
Наздраве!
Мечо
Въпреки, че следва да се спазва напоителния имидж на храма, мисля, че е редно да оставим Тънимъни на таратор, за известно врме, предвид една СвръхНова (вид звезда, мисля, че умираща), появила се в онази тема. Аз ще я почерпя едно джинфисче за отскок, като се надявам, тя да не се обърне с оптиката към мен! За останалите - кой колко му се сака! Ихууу!
Тая СвръхНова, tnm-то я знае от 2011, май. Затова спирам да го чета веднага след първия коментар.
Наздраве!
Мечо
Пусни му парчето, де отправих към Груича. Много се радвам, че съм ви разстроил съня. Дано и стомаха. Кажи му, че ще те правим трезве. Все некой трябва да полива мушкатата на кръчмата и да изхвърля бегониите, кога оклюмат. Наздраве, Дрънчище!
Море, кат пън спах ....после.
Наздраве!
Мечо
Въпреки, че следва да се спазва напоителния имидж на храма, мисля, че е редно да оставим Тънимъни на таратор, за известно врме, предвид една СвръхНова (вид звезда, мисля, че умираща), появила се в онази тема. Аз ще я почерпя едно джинфисче за отскок, като се надявам, тя да не се обърне с оптиката към мен! За останалите - кой колко му се сака! Ихууу!
Ох на батю.., айрянче-балканче Търкалят се значи, покрай хамачето едни празни шишетa с айрян Ше живееш 100 години тъй, кат Тарантул
А Кръчмата държи ли в резерв от тези артикули?
Здравейте пиленца, както казва архитектора
Казваме архитектора, за да наподобява по звук таратора, което е също като айрян + краставичка , орехче и копър
Преци, ти си добър мотиватор, ште закрепим за Кака, да я убеждаваш в здравословен живот и трезвеност. За да не ни напива постоянно ромчето.
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието сподели таз сутрин, че лично шта държи отговорен за снощи. Он свикнал да се прибирам тиха и кротка от Кръчмата и да му разказвам играта през нощта с хъркане, ама снощи имаше и други изпълнения
Наздраве, Мрънкало!
Пусни му парчето, де отправих към Груича. Много се радвам, че съм ви разстроил съня. Дано и стомаха. Кажи му, че ще те правим трезве. Все некой трябва да полива мушкатата на кръчмата и да изхвърля бегониите, кога оклюмат. Наздраве, Дрънчище!
ни мой - днес е тъжен помен - 10 години откак предложих на жената и 9, в които съм женен. Затова слагам 19 годишно - опушено е това и не еза всеки вкус, ма послевкусът му е като на 9 години брак
Наздраве!
Мойте най-искрени и майтапчийски съболезнования! Ти жертва падна в неравния бой... Приятелите-ергени ще те помнят с добро, защото ти даде фира, за да отървеш тях. Поклон! https://www.youtube.com/watch?v=7-9wXQpzESo
Коментар