IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Ей, това алкохолът, на никой не прощава....
    Или нарочно го пишеш с две Ю-та - а, сетих се, за по-стабилно да изглежда дръвото....
    Наздраве, за Тънимъни ментичка, че рано се е нафъргала....
    Щот става симетрична дума бре !
    И от ляво на дясно, и отгоре - надолу, и отпред - отзад, все става...за четене...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Или нарочно го пишеш с две Ю-та - а, сетих се, за по-стабилно да изглежда дръвото....
      Правилното изписване на думата е с 2 "ю"-та.
      Наздраве, Вълчо-34!

П.П. В момента изтрезнявам за довечерашното напиване
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кютюк.
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ясно, значи си чешмянка засмянка.
          Къдей тук наздравицата и най-вече обръщението?
          Наздраве, дърво неокастрено!
          Мечо

Коментар

Къф е той "тюк"? Аз че съм енергичен като ток, енергичен съм. Че съм непредотвратим като тик, непредотвратим съм. Че съм напорист като тек, напорист съм. Ама "тюк" нищо не ми говори. Да не би да е "тюх"?
            Кютюк.
            Мечо

Коментар

Ся, колибарите живеят по колиби - тук колиба, след два баира - още една колиба. А у хабитатя още изначално са живели около една чешма, която не е замръзвала през зимата, около 100 рода. Поселище или планинско село, ама не е колиби.

Боженци също е било такова селище - цял болярски род с крепостните си селяни.
              Наздраве, Мрънкало!
              Ясно, значи си чешмянка засмянка.

Коментар

тюк
                Къф е той "тюк"? Аз че съм енергичен като ток, енергичен съм. Че съм непредотвратим като тик, непредотвратим съм. Че съм напорист като тек, напорист съм. Ама "тюк" нищо не ми говори. Да не би да е "тюх"?

Коментар

Кое селище? - Колибарското? Мечкарското? У центъра му баш живее Баба Меца. Дано не се сети Чиче с кво се римува. Наздраве, Дрънмецо!
                  Ся, колибарите живеят по колиби - тук колиба, след два баира - още една колиба. А у хабитатя още изначално са живели около една чешма, която не е замръзвала през зимата, около 100 рода. Поселище или планинско село, ама не е колиби.

Боженци също е било такова селище - цял болярски род с крепостните си селяни.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Мечо

Коментар

Довърши "кю"-то. Нещо не успех да вдена. Наздраве, Дрънче!
                    тюк
                    Мечо

Коментар

Това вътрешна информация. Чудя се, по какъв ли начин си се сдобил с нея!?
                      Наздраве!
                      Навърта се тъдява с надежда те срещне и те пита "Бабо Мецо, де така?" А ти да му отвърнеш "Търся чичета ги поомачкам." А той да ти каже "Ми, мене ми викат Чиче. Готов съм." Но ти ще го затапиш "Не е достатъчно да ти викат. Требе и да си. А теб като те гледам, си дъртак." И ще му висне оная работа... над устата. За носа говоря. Не за перчема. Перчемът отдавна го нема. Опада епично в борбата за мир и дружба с жената.

Коментар

Ще помоля за превод! Полвинта алегории не ги схванах.
                        Наздраве, кю .. Мрънкало!
                        Довърши "кю"-то. Нещо не успех да вдена. Наздраве, Дрънче!

Коментар

За колибарите може да я вярна изказаната констатация, ама язе съм гражданка от централния център на селището
                          Наздраве!
                          Кое селище? - Колибарското? Мечкарското? У центъра му баш живее Баба Меца. Дано не се сети Чиче с кво се римува. Наздраве, Дрънмецо!

Коментар

Маани ги тея колибари. Цело лето събират дренки и глогинки, зимъска се замерят с тях. Шо да се къпат и перат, като па ше се нацапат с дренки и шипки, та дори ше се насадят на пързалка от желъди.
                            За колибарите може да я вярна изказаната констатация, ама язе съм гражданка от централния център на селището
                            Наздраве!
                            Last edited by tnm; 09.06.2020, 15:27.
                            Мечо

Коментар

Аз да не съм габроска порутина като некой схлупени къщички у кръчмата. Съм обширен палат с широта на погледа, с взор към слънчевата градина на необремененото от еснафи размишление. И съм с каменните темели на трезв светоглед, както и със здрав потон от разумни ограничения в работа, веселба и почивка. От всичко по малко си имам. Наздраве, Дрънхралупке!
                              Ще помоля за превод! Полвинта алегории не ги схванах.
                              Наздраве, кю .. Мрънкало!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кот праите планинците - от Димитровден до Петровден, ни къпане, ни пране.....
                                Само от време на време се търкаляте в снега.

Наздраве !
                                Това вътрешна информация. Чудя се, по какъв ли начин си се сдобил с нея!?
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X