IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кот праите планинците - от Димитровден до Петровден, ни къпане, ни пране.....
    Само от време на време се търкаляте в снега.

Наздраве !
    Маани ги тея колибари. Цело лето събират дренки и глогинки, зимъска се замерят с тях. Шо да се къпат и перат, като па ше се нацапат с дренки и шипки, та дори ше се насадят на пързалка от желъди.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ам късна есен, зима, че пролет - тогава, кво прайм!?
      Наздраве!
      Спите зимен сън и линеете от глад и трезвеене.

Коментар

Мчи ..., на теб не сал гредореда, ами и каратаванът ти лопа, бре!!! Обаче, положението неспасяемо - ич недей ги влачи тез дъски
        Наздраве, кютюк ..., обърках се, Мрънкало!
        Аз да не съм габроска порутина като некой схлупени къщички у кръчмата. Съм обширен палат с широта на погледа, с взор към слънчевата градина на необремененото от еснафи размишление. И съм с каменните темели на трезв светоглед, както и със здрав потон от разумни ограничения в работа, веселба и почивка. От всичко по малко си имам. Наздраве, Дрънхралупке!

Коментар

Наздраве!
          Кот праите планинците - от Димитровден до Петровден, ни къпане, ни пране.....
          Само от време на време се търкаляте в снега.

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Кой те кара да ги сушиш? Слагаш ги мокри, те сами ще се изгладят. Изпитана студентска рецепта. За през горещото лето.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Кво имаш предвид с тоя каратаван, ма? Съоръжението е заключена порутена постройка. Собственикът му по съвместителство (наследил го от познати без наследници) почина преди бая време. Синът му е антиквар в Софето, та не смея се пазаря с него за старината. И си останах само с две готини дъбови дъски 4 см дебели, които при това във вода бяха престояли, но не бяха много изгнили. Друг местен деец беше направил макет на валявицата и май на мелница, дето я имало надолу по реката. Жалко, че и той почина. Жена му май дари макетите на общината Своге за образователна цел. Тоя същият имаше и копие на плочата на цар Иван Владислав от Битоля. Пак той беше събрал сведения за кръстовете в района и по тях ме открехваше. Наздраве, Дрънчице!

Мчи ..., на теб не сал гредореда, ами и каратаванът ти лопа, бре!!! Обаче, положението неспасяемо - ич недей ги влачи тез дъски
              Наздраве, кютюк ..., обърках се, Мрънкало!
              Мечо

Коментар

Изпраните в перилото одеяла ставаха пуФкави и меки, цветовете на килимите ставаха по-ярки ... А сега у пералнята и сушилнята - после дрехите оглаждане нямат.
                Наздраве!
                Кой те кара да ги сушиш? Слагаш ги мокри, те сами ще се изгладят. Изпитана студентска рецепта. За през горещото лето.

Коментар

За това ще се доверим на твоите спомени, що у хабитатя електричеството дошло твърде рано. Все пак тук е изградено второ ВЕЦ, след панчаревското. Това, докато на други места са пасли офцете и са копали пиперо
                  Наздраве!
                  Тоя помни от времената кога се осветявали с факли и с горящи клони. Дълго има да разказва. Ех, старо...

Коментар

Тез дъски ... и да го сменяш каратавана, и същия да го държиш - все тая. Вече си взел фира да даваш
                    Наздраве, Мрънкало!

П.П. Снимка да направиш на съоръжението, че и ние да му се порадваме издалеко.
                    Кво имаш предвид с тоя каратаван, ма? Съоръжението е заключена порутена постройка. Собственикът му по съвместителство (наследил го от познати без наследници) почина преди бая време. Синът му е антиквар в Софето, та не смея се пазаря с него за старината. И си останах само с две готини дъбови дъски 4 см дебели, които при това във вода бяха престояли, но не бяха много изгнили. Друг местен деец беше направил макет на валявицата и май на мелница, дето я имало надолу по реката. Жалко, че и той почина. Жена му май дари макетите на общината Своге за образователна цел. Тоя същият имаше и копие на плочата на цар Иван Владислав от Битоля. Пак той беше събрал сведения за кръстовете в района и по тях ме открехваше. Наздраве, Дрънчице!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Даааа....

Убави са били годините преди електрификацията.....

Наздраве !
                      За това ще се доверим на твоите спомени, що у хабитатя електричеството дошло твърде рано. Все пак тук е изградено второ ВЕЦ, след панчаревското. Това, докато на други места са пасли офцете и са копали пиперо
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Върна ме далеч в детските години, кога ходехме да перем китениците, одеялата и килимите в перило/тепавица/. Имаше ги на няколко места у хабитатя, сега май само едно работи.
                        Наздраве, сър Събев!
                        Даааа....

Убави са били годините преди електрификацията.....

Наздраве !

Коментар

Има до мен мен една валявица запусната. Мислех да запазя поне чуковете, но със собственика не видехме как да ги свалим невредими. И ние, и чуковете. Взех само две големи дъски от дъб. Вършат работа.
                          Тез дъски ... и да го сменяш каратавана, и същия да го държиш - все тая. Вече си взел фира да даваш
                          Наздраве, Мрънкало!

П.П. Снимка да направиш на съоръжението, че и ние да му се порадваме издалеко.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Еми то кво - останало само траминерче откъм КанКрум, сипвам..... и неква пъстървичка, мъкааа...
                            Тепавица имаше по пътя некъде за към Видима - след Стойките, некъде Батошевски монастир.... мани мани.... красота, немаше ора, само ние....ама беше пусната водата ....върти, бурляе, разправя приказки за самодиви и агнета ... и те така...
                            Изпраните в перилото одеяла ставаха пуФкави и меки, цветовете на килимите ставаха по-ярки ... А сега у пералнята и сушилнята - после дрехите оглаждане нямат.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Върна ме далеч в детските години, кога ходехме да перем китениците, одеялата и килимите в перило/тепавица/. Имаше ги на няколко места у хабитатя, сега май само едно работи.
                              Наздраве, сър Събев!
                              Има до мен мен една валявица запусната. Мислех да запазя поне чуковете, но със собственика не видехме как да ги свалим невредими. И ние, и чуковете. Взех само две големи дъски от дъб. Вършат работа.

Коментар

Не си пън, кютюк си / благодарско на Вълчо за уточнението/. Що не си живял ни у Чирпан, ни у Малко Габрово, а у Голямо село.
                                Наздраве!
                                Чи то кютук не е лоша работа. Устойчива платформа! Наздраве, Дрънетке!

Коментар

Working...
                                X