Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДедо, то пиеньето не се дъфчи бре !!!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение[/B]
От 13 употребявам само втората част.... за първата част дори и не смеят да си помислят
. Ноооо .... ме подсети,че е време да им намекна,че последните 3 месеца нещо не съм получавал увеличение
Надушвам своеволия и нехайност.... ше я видя аз тая работа
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеСледващия път ще подкрепя място на провеждане на Световното,което оправдава
биричка при изгревС две парченца мюсли
Наздраве,сладури!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАз съм фен на № 2, 6, 13 /макар че с 13 се срещна известна трудност/
От 13 употребявам само втората част.... за първата част дори и не смеят да си помислят
. Ноооо .... ме подсети,че е време да им намекна,че последните 3 месеца нещо не съм получавал увеличение
Надушвам своеволия и нехайност.... ше я видя аз тая работа
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеХихихи
Ау аз май доста наблягам на правило 12... ма то голем смях пада бре
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ау аз май доста наблягам на правило 12... ма то голем смях пада бре
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеБензин,нафта,керосин
Все пак започна сезона на пожарите ... требе да поддържаме огИна
btw Моят новоназначен,ОПИТОМЕН и ДРЕСИРАН началник,след има-няма месец,вече изяви желание да напуска.Така се справяме ние с началниците
- даваме им два пъти повече работни дрехи,отколкото на обикновените роби
Наздраве!
п.с кибритче искаш ли
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете, бе серсемиииии ......Бензин,нафта,керосин
Все пак започна сезона на пожарите ... требе да поддържаме огИна
btw Моят новоназначен,ОПИТОМЕН и ДРЕСИРАН началник,след има-няма месец,вече изяви желание да напуска.Така се справяме ние с началниците
- даваме им два пъти повече работни дрехи,отколкото на обикновените роби
Наздраве!
п.с кибритче искаш лиСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеПокрай тия заби не моем се отбива редовно у храма....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар