Тц
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеВлизам в кръчмата да попитам дали може да поседна на една празна маса, и да си поръчам само листи и химикал- имам нужда само да пиша. Може и едно чайче. Има проблем, че от три дни нито ми се яде нито ми се пие. Чувствам, че нещо мен ме яде тревожно, но не болезнено.
Тази много ранна утрин се събуждам с плач и хълцане, предизвикани от много сънища. Преплитаха се красиви и грозни картини. Бели булчински цветове и после кръв. Много кръв. Зверове в човешки лица посичаха наред, подтиквани от глад за пари, а не от глад за храна. Чувствам, че ми се повръща.
Извинете ме за кофтито настроение, което внесох в Колчовия храм.
Наздраве! Дали?
Или Пикасо и Да Винчи?
Няма значение.
Коментар
-
Влизам в кръчмата да попитам дали може да поседна на една празна маса, и да си поръчам само листи и химикал- имам нужда само да пиша. Може и едно чайче. Има проблем, че от три дни нито ми се яде нито ми се пие. Чувствам, че нещо мен ме яде тревожно, но не болезнено.
Тази много ранна утрин се събуждам с плач и хълцане, предизвикани от много сънища. Преплитаха се красиви и грозни картини. Бели булчински цветове и после кръв. Много кръв. Зверове в човешки лица посичаха наред, подтиквани от глад за пари, а не от глад за храна. Чувствам, че ми се повръща.
Извинете ме за кофтито настроение, което внесох в Колчовия храм.
Наздраве! Дали?
Или Пикасо и Да Винчи?
Няма значение.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАбе в СКЛАДА съм бе !!!
в С К Л А Д А !!!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ кво нидей рива .....от два дена тука нема кой дори да те напсува ... баси... Тая гоуема плазма кой я гледа ....Нещо организацията е отслабнала ...Гледам и женките по-редко се вясват ....
в С К Л А Д А !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениендьей рива ...
земи .....от два дена тука нема кой дори да те напсува ... баси... Тая гоуема плазма кой я гледа ....Нещо организацията е отслабнала ...Гледам и женките по-редко се вясват ....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете бе, серсемииииии ....
земи ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДедо, то пиеньето не се дъфчи бре !!!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар