Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Нема нужда да се оди до реката , поне далече пък и требва да се работи, пък тепавици само у Етаро. Може едно генераторче у реката . То все пак у хабита освен и циции и занаятчии. Кога не перат, че продават на енергото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На мен бяло вино, че не пия бира.
У оная тема настанала такава мъка, манииии.
Наздраве, Вълчо-34!
Тепавица имаше по пътя некъде за към Видима - след Стойките, некъде Батошевски монастир.... мани мани.... красота, немаше ора, само ние....ама беше пусната водата ....върти, бурляе, разправя приказки за самодиви и агнета ... и те така...И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТака се заредих със семки и биричка, а тази вечер няма Матриктористи....
Айде за всички по едно шуменско, добре охладено!
У оная тема настанала такава мъка, манииии.
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нема нужда да се оди до реката , поне далече пък и требва да се работи, пък тепавици само у Етаро. Може едно генераторче у реката . То все пак у хабита освен и циции и занаятчии. Кога не перат, че продават на енергото.
Наздраве, сър Събев!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ни съм дървен шоп, а съм смеска между лозов чирпанлия (от Омурово) и маслинен ксантиец (от Малко Габрово). Пък дървеният шоп обикновено е направен от некоя стара, разклатена, прогнила маса. Или вратня. Може и от корито. Наздраве, Дрънцерке!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Дори не се пускат, щото ток се аби. Е, де е реката!Last edited by Todor Sabev; 07.06.2020, 14:52.
Коментар
-
Ни съм дървен шоп, а съм смеска между лозов чирпанлия (от Омурово) и маслинен ксантиец (от Малко Габрово). Пък дървеният шоп обикновено е направен от некоя стара, разклатена, прогнила маса. Или вратня. Може и от корито. Наздраве, Дрънцерке!
Пита я, знаеш какво е трънчанин - тя, ужас, това ни се кара ни се води.
Така а знаеш ли какво е кютук -?!?... - Кютукът е най здравата част от дървото - първото разклонение на клоните, не както си мислят за корена. От него се правят основи за наковалните.
И тя - и какво?
- Ами, шопът е трънчанин, присаден на кютук.
Наздраве! Да се поливаме, че да се разлистим!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
И тук следват благодарностите - ще изчистя един път допълнително храма, че като се заоливате не моа си намера бастуня!
Наздравенце!
Коментар
-
Ти си пън, бре!!! Щот си дървен шоп.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Се си мисля, че у хабитата пералните се пускат по принцип след мръкване.
Наздраве кака.
- 1 like
Коментар
-
Чакам да се мръкне, че да пусна пералнята.
Наздраве, Преци!От утре мисля да й върна вярата, да види у мен готовност за саможертва към труда, ей така от добро сърце дет се вика, без да търся някаква изгода
Наздраве
Коментар
-
Се си мисля, че у хабитата пералните се пускат по принцип след мръкване.
Наздраве кака.
Наздраве, сър!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Чакам да се мръкне, че да пусна пералнята.
Наздраве, Преци!
Наздраве кака.Last edited by Todor Sabev; 06.06.2020, 21:49.
Коментар
Коментар