If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жалко...
Миии, тогава другия ще бъдеш във втория.....
пп Имаш силна емоционална причина да сънуваш не особено приятни сънища....
Наранима и чувствителна....и депресионно податлива....
Лекува се със запой и достатъчно ( дай боже всекимо) секс....( щото според една моя теория, всички болести са от нередовен секс...)
Влизам в кръчмата да попитам дали може да поседна на една празна маса, и да си поръчам само листи и химикал- имам нужда само да пиша. Може и едно чайче. Има проблем, че от три дни нито ми се яде нито ми се пие. Чувствам, че нещо мен ме яде тревожно, но не болезнено.
Тази много ранна утрин се събуждам с плач и хълцане, предизвикани от много сънища. Преплитаха се красиви и грозни картини. Бели булчински цветове и после кръв. Много кръв. Зверове в човешки лица посичаха наред, подтиквани от глад за пари, а не от глад за храна. Чувствам, че ми се повръща.
Извинете ме за кофтито настроение, което внесох в Колчовия храм.
Наздраве! Дали?
Или Пикасо и Да Винчи?
Няма значение.
Влизам в кръчмата да попитам дали може да поседна на една празна маса, и да си поръчам само листи и химикал- имам нужда само да пиша. Може и едно чайче. Има проблем, че от три дни нито ми се яде нито ми се пие. Чувствам, че нещо мен ме яде тревожно, но не болезнено.
Тази много ранна утрин се събуждам с плач и хълцане, предизвикани от много сънища. Преплитаха се красиви и грозни картини. Бели булчински цветове и после кръв. Много кръв. Зверове в човешки лица посичаха наред, подтиквани от глад за пари, а не от глад за храна. Чувствам, че ми се повръща.
Извинете ме за кофтито настроение, което внесох в Колчовия храм.
Наздраве! Дали?
Или Пикасо и Да Винчи?
Няма значение.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Е кво нидей рива ... ..от два дена тука нема кой дори да те напсува ... баси... Тая гоуема плазма кой я гледа ....Нещо организацията е отслабнала ...Гледам и женките по-редко се вясват ....
Абе в СКЛАДА съм бе !!!
в С К Л А Д А !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Е кво нидей рива ... ..от два дена тука нема кой дори да те напсува ... баси... Тая гоуема плазма кой я гледа ....Нещо организацията е отслабнала ...Гледам и женките по-редко се вясват ....
Коментар