IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Си сипа аз един бърбън, докато решите с кво ще ги мезите тия охлюви...
    А Бай Вълчо да ми подаде китарата!

https://youtu.be/3hF-Jw-OmGQ

Наздраве!

Тая - от клипа - не ще да е Кристина... Абе, може да не съм такъв познавач, ама на една дама й трябва да е мааалко повечко закръгленКА!
    Лично мнение!

Коментар

• Съжалявам, че ви разстроих с тези снимки и ви наруших душевната хармония
      Скорпионът в мен се обади да ви провокирам, съжалявам още веднъж
      Това бяха тренировъчни снимки от една фотосесия преди няколко години, бях се снимала в едно модно списание .... в един мой друг живот .... и днес много съжалявам, че тогава това го направих. А тези снимки са едни от най-безобидните .....
      Не съм нито Райчо, нито другите 4 (четири) ника, не знам какво ви обзема всичките, тука има двама човека, които лично ме познават
      Както и да е, не смятам повече да пиша тук, не се вмествам в колектива ви, всички тук се познавате отдавна, пиете си пиенето и си купонясвате, и се забавлявате по своему
      Между другото във фирмата ми съм наложила дрескод на дамите пола 4 пръста над коляното, така ходя и аз. А в къщи си ходя с дълги поли до земята и така се чувствам най-комфортно. Странно ви е, нали? Но това няма значение.
      Поздрави на всички
      Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Явно много отдавна не съм влизАл тука..... ИзпуснАл съм цели серии..... Баси ....
        Не серии, Съкровище. Тука се въртят поне два - три сериала-
        Чакай си сипем по едно питие.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
          Траки, да не би Райчо да е с допълнителен ник Комбайнера? Майтап - стига сте ми сипвали....
          Са начи, збранявам да се държите така с "Криситу". Не че ще ми обърнете внимание, но ме тормози това - вие я насъсквате и тя забрави да ми се обади. По вероятно не иска, счита, че не ми е на нивото. А аз само искам да помогна за психичното разстройство и ЕД.
          Комбайнера ми се стори разумен чиляк, ма знам ли кой откъде и накъде фърчи из тоя форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Пада си по Кака щот мъж с вкус! Дан ти напомням ти как беше залитнал преди няколко дни и щеше да ставаш главен герой у форумна яой манга
            Наздраве!
            Ти не се обаждай, Ма, веднага гледаш да обереш каймака. Подла Кака!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Малеей, кво става тука, бре!? Тази тема се обърнала на онази тема.
              Наздраве!
              Е миии, аз лижа рани тука.... Къде другаде, ако не в храма. При старчоците....
              Айде по една ментичка, може за Бенджи нещо по-така, зер не се е изповядал сума време!
              Наздраве!
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кой той Райчо ...?
                Абе, некъв R1a или подобен, който изневиделица по поръчка реши да се занимава с мойта рода и скромната ми личност. Май в Ковидната тема рече да се разкрие като баш провокатор. Ма, не му много обръщам внимание, щото, знаеш, съм лапнилаф и ми не пука много.

Коментар

• Си сипа аз един бърбън, докато решите с кво ще ги мезите тия охлюви...
                  А Бай Вълчо да ми подаде китарата!

https://youtu.be/3hF-Jw-OmGQ

Наздраве!

Коментар

Нещо си се объркала...Кри...."Ма" идва от любима....( Тарантул е любвеобвилен тип, но си пада професионален историк - демек си пада по Кака, дето е в била млада в една друга епоха..... )
                    От устенцата на една "красива " жена, това което си написала за Тарантул, звучи невярно и....( малийй, това го изтрих, щот съм галант)
                    Не сме изтрещели...Даже си мисля, че сме над средното ниво успяли....Даже и не сме на преклонна възраст....
                    Все още не сме пенсионери - от това което пишеш, мога да ти декларирам, че правя секс, 4-5 пъти повече от теб ....

Един съвет, непоискан....
                    Изтрий си ника, събери си краката и се появи пак в кръчмата, като срамежлива монахиня.....
                    Ще бъдеш приета, щот туканка сме готини, добронамерени и позитивни хора....И оценена...Пък може и да намажеш нещо...

Наздраве !
                    Пада си по Кака щот мъж с вкус! Дан ти напомням ти как беше залитнал преди няколко дни и щеше да ставаш главен герой у форумна яой манга
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Явно много отдавна не съм влизАл тука..... ИзпуснАл съм цели серии..... Баси ....
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не давай на Райчо сигнали и нишани, щото ще вземе се върже, че си харесал изобретения от него образ и ще го развива до пълно саморазобличение. По-малко внимание спрямо ерзацкомедията трябва, за да има повече старание над сценария.
                        Кой той Райчо ...?

Коментар

• Малеей, кво става тука, бре!? Тази тема се обърнала на онази тема.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• Траки, да не би Райчо да е с допълнителен ник Комбайнера? Майтап - стига сте ми сипвали....
                            Са начи, збранявам да се държите така с "Криситу". Не че ще ми обърнете внимание, но ме тормози това - вие я насъсквате и тя забрави да ми се обади. По вероятно не иска, счита, че не ми е на нивото. А аз само искам да помогна за психичното разстройство и ЕД.
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Преди малко очистих охлювите и ги замразих. Вече втора серия събирам, щото стригах тревата и постоянно ми изскачаха изневиделица. Едвам ги стигах и хоп в кутия за сирене с капак.
                              Бре Тарантул, все по моите пътеки одиш ( с две патерици.....)
                              Преди 2 години излових 2-3 кила едри охлюви....Оствих ги една нощ да се почистят и след това ги сварих за 10 мин...Почистих ги и ги занесох дома в камерата...Стояха цяла зима и щот само аз знаех в коя част от камерата бяха и на какво приличаха...По едно време им дойде времето и аз се направих на гурме мастор...Сготвих ги с ориз и всякакви подправки за скриване на съдържанието...
                              Аз опитах 1-2, а съкровището ич...Останалото в кофата...

Де да знам...Имаме близка, дето и занесох 30-40 слузести гадини и тя специално се обади за да ми благодари...

пп Ще трябва да остана 3-4 дни на вилата и като ме хване дивото за гърлото, почвам да се правя на Робинзон....

Коментар

Нещо си се объркала...Кри...."Ма" идва от любима....( Тарантул е любвеобвилен тип, но си пада професионален историк - демек си пада по Кака, дето е в била млада в една друга епоха..... )
                                От устенцата на една "красива " жена, това което си написала за Тарантул, звучи невярно и....( малийй, това го изтрих, щот съм галант)
                                Не сме изтрещели...Даже си мисля, че сме над средното ниво успяли....Даже и не сме на преклонна възраст....
                                Все още не сме пенсионери - от това което пишеш, мога да ти декларирам, че правя секс, 4-5 пъти повече от теб ....

Един съвет, непоискан....
                                Изтрий си ника, събери си краката и се появи пак в кръчмата, като срамежлива монахиня.....
                                Ще бъдеш приета, щот туканка сме готини, добронамерени и позитивни хора....И оценена...Пък може и да намажеш нещо...

Наздраве !
                                Не давай на Райчо сигнали и нишани, щото ще вземе се върже, че си харесал изобретения от него образ и ще го развива до пълно саморазобличение. По-малко внимание спрямо ерзацкомедията трябва, за да има повече старание над сценария.

Коментар

Working...
                                X