Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Забелязвам, че тоя прасец твърде много вълнува въображението ти. Дан вземеш се гътнеш от напорите на фантазиите
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Коментар
-
И ти взе да повтаряш кат Арахната. Малеййй, деменция налегна част от клиентелата на Кръчмата.
Наздраве, 4i40!
Инвестора не искаше да ми приема поста и аз натисках, натисках....та затова....
пп Дименсията е убаво нещо - ни помниш кога, ни с кого, ни колко пъти....
Наздраве, tnm !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Аааа, не само неговата фантазия...
И аз си мисля, че ако за тоз прасец вържа едно рало, найш ли колко работа ще се овърши на нивата....?
Не мрънкам много ноо, Наздраве !
пп Гъткането е забранена тема....Виж за гушкане може да се хортува....
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Забелязвам, че тоя прасец твърде много вълнува въображението ти. Дан вземеш се гътнеш от напорите на фантазиите
Наздраве, Мрънкало!
И аз си мисля, че ако за тоз прасец вържа едно рало, найш ли колко работа ще се овърши на нивата....?
Не мрънкам много ноо, Наздраве !
пп Гъткането е забранена тема....Виж за гушкане може да се хортува....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не я е срам! Най-редовно и регулярно - въднъж месечно, наливам й ром или акъл, а тя се жалва на всеослушание. Ше си взема и рома, и акъля, да видим кви ше ги прави тогаз. Сигурно ше мисли с римския си прасец.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нещо много се навъдиха тез, де чакат да ги черпят. Мисля, че аз, ти и Арахната сформираме групичка с предостатъчно участие.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от поп Аврам Разгледай мнениеОт дълъг път идвам и видяха немощните ми очи вече стара пивница и чух гласа Господен: влез Авраме вътре. И влязох аз. А вътре пивницата празна. И седнах аз и ето чакам да влезе некой та да почерпи божия служител с блага ракийка та да намокря изсъхналите си устни. И чакам аз. А никой вече час не влиза.
Коментар
-
Нещо много се навъдиха тез, де чакат да ги черпят. Мисля, че аз, ти и Арахната сформираме групичка с предостатъчно участие.
Наздраве!
Аз черпя по 20 гр 1-2 пъти в годината, но през година....
По-тежката част от семейството да те помачка малко....
Наздраве !
Коментар
-
Наздраве!
Днес такъв дъжд ме валя ... Беше облачно още от сутринта, ама към 14 часа така го изсипа, га че с ведрото го ливна.
Хайде по едно коняче, така за приспиване...И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа ме извиняваш Отче, но нещо си се объркАл....
Като си открил светия дух в Кръчмата, ще отвориш портите с крак и ще сложиш на масата питиета по предпочитания....
Наздравето, ние ще го кажем.!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеО, банда, тук весело, а! Дядо поп ако нема ракия, може пък да има озвучителни тела, нещо тонколонки.
Все пак, наздраве на обичайните пиьеници!
Днес такъв дъжд ме валя ... Беше облачно още от сутринта, ама към 14 часа така го изсипа, га че с ведрото го ливна.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар