IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието сподели таз сутрин, че лично шта държи отговорен за снощи. Он свикнал да се прибирам тиха и кротка от Кръчмата и да му разказвам играта през нощта с хъркане, ама снощи имаше и други изпълнения
    Наздраве, Мрънкало!
    Иииии, най-после....
    Човеко черпи с баница ли...?
    Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ни мой - днес е тъжен помен - 10 години откак предложих на жената и 9, в които съм женен. Затова слагам 19 годишно - опушено е това и не еза всеки вкус, ма послевкусът му е като на 9 години брак
      Наздраве!
      Я Груйче, май сме писали едновременно преди малко, А това 9 е много убаво число. Па ако знаеш и какво пушено ми беше на душата, чак не се сдържах да го кусам (нарочно ползвам "кусам" по едни шуменски причини, имам леля от там)
      А 9 е много убаво число, да го кажем кратко арно
      Тъй че и арно да го отбележиш. Да държиш жената и децата и да ги не пускаш и срещу иляди км отстояние Какво са некви сто, хиляда, милион или милиард, пред съдбите човешки., Жив и здрав, да отбелязваш деня и занапред.
      Last edited by precakanoto; 04.06.2020, 19:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Де бре, най-после серьозна приказка! Груйче, жив, здрав и корав - догодина - орден "За граждански заслуги", ако е с македонско потекло - на 15 години си със "Стара планина"!
        Наздраве!
        С македонско е - от 17 години живеем заедно. Направо Рицарски кръст с златни дъбови листа, мечове и диаманти трябва, или поне За храбростъ първа степен да ми дадат Интересното е, че най-голямата ми любов също беше македонка, а още по-интерсното е, че се бях зарекъл жена от там да не вземам, ама на, късметче

Наздраве, дедо, все така да си ни талисман на кръчмата и да ни насмогваш на наздравиците!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
          Кака вчера трезва остана. Трябва да затвърдим тенденцията.

По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието сподели таз сутрин, че лично шта държи отговорен за снощи. Он свикнал да се прибирам тиха и кротка от Кръчмата и да му разказвам играта през нощта с хъркане, ама снощи имаше и други изпълнения
          Наздраве, Мрънкало!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Абе, къде е тнм? да не е отишла да открива западния обход на Габрово (така и не разбрах ще се хвърлиха толкова милиони, ако може да ни осветли, аз лично не виждам особен смисъл в това двулентово шосенце за много пари) -все пак сигур има ядене и пиене на аванта, та не е за изпускане? Или е държала лентичката на лентореза и съгражданина ѝ с кривата глава
            Мълчи, мълчи ... точно си избирам нова позиция и търся за фана максималния обхват на оптиката
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

ни мой - днес е тъжен помен - 10 години откак предложих на жената и 9, в които съм женен. Затова слагам 19 годишно - опушено е това и не еза всеки вкус, ма послевкусът му е като на 9 години брак
              Наздраве!
              Де бре, най-после серьозна приказка! Груйче, жив, здрав и корав - догодина - орден "За граждански заслуги", ако е с македонско потекло - на 15 години си със "Стара планина"!
              Наздраве!
              И това ще мине ...

Коментар

• Абе, къде е тнм? да не е отишла да открива западния обход на Габрово (така и не разбрах ще се хвърлиха толкова милиони, ако може да ни осветли, аз лично не виждам особен смисъл в това двулентово шосенце за много пари) -все пак сигур има ядене и пиене на аванта, та не е за изпускане? Или е държала лентичката на лентореза и съгражданина ѝ с кривата глава
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Наздраве!

Коментар

Ох на батю.., айрянче-балканче Търкалят се значи, покрай хамачето едни празни шишетa с айрян Ше живееш 100 години тъй, кат Тарантул
                    А Кръчмата държи ли в резерв от тези артикули?
                    Здравейте пиленца, както казва архитектора
                    Казваме архитектора, за да наподобява по звук таратора, което е също като айрян + краставичка , орехче и копър
                    Last edited by precakanoto; 04.06.2020, 17:46.

Коментар

• Кака вчера трезва остана. Трябва да затвърдим тенденцията.

Коментар

Мандалато хлопна, китката увехна и така нататък. Сипи там едно питие и не ми се заигравай с народните мъдрости.
                        Наздраве!
                        Много лесно искаш да минеш. А на мен най ми прави кеф, кога се тръшкаш от яд. Никакво "Наздраве!" Таз вечер трезва ще седиш.

Коментар

Аз затова скрих рома. От такива кърлежи и пиявици като теб човек не може се наслади на живота с пълна весела бутилка в джоба. Маските паднаха, Како! Кепенците са спуснати.
                          Мандалато хлопна, китката увехна и така нататък. Сипи там едно питие и не ми се заигравай с народните мъдрости.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Рецепторите ми са кат на диво преси - надушвам бетер немска овчарка. Сипи да почерпиш, па аз ще си измисля повод.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Аз затова скрих рома. От такива кърлежи и пиявици като теб човек не може се наслади на живота с пълна весела бутилка в джоба. Маските паднаха, Како! Кепенците са спуснати.

Коментар

Таа па, като чу, че ще се черпим с неразредено ромче и цъфна. Глей ти къф нюх има!
                              Рецепторите ми са кат на диво преси - надушвам бетер немска овчарка. Сипи да почерпиш, па аз ще си измисля повод.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Мечо

Коментар

Ми, то ... смейш ли да нарушиш графика!? Леля веднага ще те заподозре в клинч и ще ти разне командировките у Дивото.
                                Наздраве,4i40!
                                Таа па, като чу, че ще се черпим с неразредено ромче и цъфна. Глей ти къф нюх има!

Коментар

Working...
                                X