IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Жив и здрав да си, Мрънкало!
    Провеси ли чесана през вратни жили и вързали червения конец на лява рЪка?
    И ти да си здрава, че да може да понесеш сурвакането през празника и през цялата година!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
      Как са стомасите че се справят ли.

Честито Рождество Христово и също честито раждането на Слънцето ,, Игнажден,, на патерица,
      Не питай, няма вече плюскане, няма вече тъпчене. Хапнеш на две-на три и вече си претъпкан. Добре че все още може се наливам. Макар там също да позасича.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

+1
        Имам малка забележка към ника ....Ретро 69 ?!
        Какво да напише Тарантул пред 49 ? Или аз пред 59...?

пп Айде и аз "барабар с мъжете" ще дам съвет - Всите дами у форума са след 79, да знаиш.

Наздраве !
        Пожелавам на Нашто Чиче през Новата година да открие извора на младостта. И гордо да се изтапани ка че ли е набор 1969. После невинно ще се извинява, че видите ли, по погрешка сменил нулата с шестица. Наздраве за наборите на поета Вапцаров!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Джентълменът си личи! Не влиза безцеремонно с кални ботуши в кръчмата, а любезно и вежливо поздравява и деликатно споделя желанието си да се присъедини към компанията.

От мен имаш препоръка, съпроводена с най- безпардонно и безочливо ходотайство!

Ако номерът не мине, ще трябва да изпробваме класически корупционни методи, като разчитам и ти да осигуриш известен ресурс – тук върви предимно квалитетна пиячка.

Добре дошъл и Честита Коледа!
          "ЕДНА ЗВЕЗДА ИЗГРЯ НАВЪН,ТОВА Е КОЛЕДА"
          Да, бе, да, навремето и аз така деликатно се появих в кръчмето, като подведох клиентелата, че влизам по пантофи. Наивното Чиче ме покани да поостана и е ме сега я на полюлея, я на фикуса и ги замервам отгоре ту с капачки, ту с бананови кори. Честито попреминаване на дена на прасето! На закланото прасе. Да се готвим за годината на прасето.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Наздраве,Чиче!Никаде не е упоменато,какво точно означава 69 към Ретрото....Може и да означава определени предпочитания...
            Наздраве!

Чекай де
            !
            То твойто " от вратата в кревата."...)

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

+1

пп Айде и аз "барабар с мъжете" ще дам съвет - Всите дами у форума са след 79, да знаиш.

Наздраве !
              Наздраве,Чиче!Никаде не е упоменато,какво точно означава 69 към Ретрото....Може и да означава определени предпочитания...
              Наздраве!

Коментар

Джентълменът си личи! Не влиза безцеремонно с кални ботуши в кръчмата, а любезно и вежливо поздравява и деликатно споделя желанието си да се присъедини към компанията.

Ако номерът не мине, ще трябва да изпробваме класически корупционни методи, като разчитам и ти да осигуриш известен ресурс – тук върви предимно квалитетна пиячка.

+1

Наздраве !

Коментар

Click image for larger version

Name:	0_0_orig.jpg
Views:	1
Size:	29.4 КБ
ID:	3422347

Благодаря за подкрепата,Начев!Винаги съм знаел,че човек може да разчита на теб в трудни моменти...

С горното приятно питие ме почерпиха това лято,едни добри хора в Ереван,та ще се пробвам със същото и аз да умилостивя "старите кучета" ...

Южните ни съседи изпратили остър протест на арменците:
                  "А бе вие,що използването името на планина,която не е ваша, като марка на бренди,което произвеждате???"
                  Арменците им отговорили:
                  "А бе тя и луната не е ваша,ама вие сте си я изтипосали на знамето"

И друго се сетих,Начев...

Попитали радио Ереван:
                  - Къде жените са най-грозни?
                  След кратко мълчание се чуло:
                  - Но, пък правим много хубав коняк...

Това за жени,не е вярно,ама никак не е вярно....

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                    Честито Рождество Христово!Весели празници!Наздраве на най-готините съфорумци!
                    Третото ,май прозвуча малко подмазваческо,ама...."правя си устата" за карта от клуба на ценителите на приятни питиета/демек истинските пиячи/...

Коментар

• Беше ден за празник, ден за радост, ден за равносметка.
                      На всички приятели желая още веднъщ здраве и светлина в душите!

Christmas in Bulgaria

10 обичани родни коледни песни

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Тайфа беше волнонаемни каталунски мюсюлмани, ако не ме лъже паметта, може и християни да бяха. Наздраве, че вече ме заболя коремът от тези маси - сега пия някакъв шартрьоз, дето е като сироп за кашлица, ама уж диджестив. А има още цяла седмица...
                        Не знаех произхода на думата. Оказа се, че това било васални мюсюлмански княжества в Андалусия. Аз я използвам в общоприетия смисъл - сбирщина от кол и въже, с леко фриволно държание
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Честито Рождество Христово!Весели празници!Наздраве на най-готините съфорумци!
                          Третото ,май прозвуча малко подмазваческо,ама...."правя си устата" за карта от клуба на ценителите на приятни питиета/демек истинските пиячи/...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Светли празници, тайфата! Да сте живи и здрави, обичани и обичащи!
                            Наздраве!
                            Тайфа беше волнонаемни каталунски мюсюлмани, ако не ме лъже паметта, може и християни да бяха. Наздраве, че вече ме заболя коремът от тези маси - сега пия някакъв шартрьоз, дето е като сироп за кашлица, ама уж диджестив. А има още цяла седмица...
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Честита Коледа !
                              Да сте здрави и щастливи !
                              Нека масата да бъде винаги отрупана с ...приятели !
                              Наздраве !

Коментар

• Светли празници, тайфата! Да сте живи и здрави, обичани и обичащи!
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X