IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Tайно е тайното златно съкровище Не се показва всекиму. Докато се появи на "бял" свят))) А ти огледай покрива да подпреш, ако се налага, да не падне, преди да му изтече срока, че не е удачно, да се събира бригадата по време на зимната ваканция
    Днес Мрънкалото трудно чете между редовете. Явно още не е оветрял от Коледата
    Наздраве, Преци!

П.П. Четоф, че си бил по Юндола. Любимо място ми е, в комбинация с Белмекен. Спомням си невероятното небе - сребристата дантела на безброй звезди разпръснати върху тъмно кадифе на небосклона. Покоя на лятната нощ, напоена с аромат на смола и изпълнена с безмълвие ... Не съм се качвала горе от години.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Пардон, нещо съм се объркАл...89 саках да напиша.....Виновен ...

пп Пазарувам специално в метро алкохола...Купувам вино, уиски и коняк по нареждане на съкровището..
      Гледам едно кафяво Бакарди в промоция и го сложих в количката....Жената го отвори, възхити се от аромата и консистенцията и ме пофали за избора....
      Аз си замълчах и на ум си викам - Съкровище, туй питие не беше за теб....

Наздраве !
      С твоят пазар, ме подсети за моят. Взела съм две неща, редя се на опашка и съм след една дама с пълна кошница . Идва и редът, поглежа ме какво държа и казва високо на касиерът - мъж :
      - Чукайте първо нея, аз ще се забавя ...
      Цялата опашка избухна в смях, а отзад някъде, един зевзек се провикна :
      - Ако може да оправите първо мен, че бързам ..

Коментар

Tайно е тайното златно съкровище Не се показва всекиму. Докато се появи на "бял" свят))) А ти огледай покрива да подпреш, ако се налага, да не падне, преди да му изтече срока, че не е удачно, да се събира бригадата по време на зимната ваканция
        Хааааа.... Имаше един съсед, де гледаше скептично кога го сковавах някъде към 2011 г. И разправяше, че като падне снегът, покривът ще се слегне надолу и отвори настрани. После дойде лютата зима февруари 2012 г. и наваля 60 см сняг. Върху покрива с нисък наклон, къде 25 градуса да е, тонове сняг, ала не мръдна. Напоследък го натоварих и с керемиди, що протече, та чакам големия сняг да потвърди стабилността му. Но яхърът е строен от стари майстори от 19 век. Не като сегашните. Наздраве зо дюлгерите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Къде, къде го това златце безценно? Я, го захапи провериш да ней менте.

Коментар

))

Ех този наш чичо - и кавалер отгоре
            Дръж съкровището в кондиция, че като дойде другото ново златно съкровище, да има ищах да го гледате
            Къде, къде го това златце безценно? Я, го захапи провериш да ней менте.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Годината на Прасито ти се очертава свинска. Щот ме не пусна да ти полазя бърлогата. Готви се за тежки изживявания, макар Lelq да ти нареди хубаво хороскопа.
              Наздраве!
              Чи кой пуща да го налази веща жена? Вещите жени сами влазят като се спущят през комина. Или нахълтват през прозорчето на мазата. Или се провират под вратата. Или протичат по ВиК тръбите. Или се проточват по ел-кабелите. Ама, никой не ще ги пусне. И аз правилно бех запушил комина, уплътнил под вратата, эаэидал прозореца на мазата, врътнал кранчето на водата и изключил бушона. Само да не си се провряла по отходите на обратните води и пролазила в малката стаичка, че цяла година ще се.... пробягва до близката малка стаичка. Наздраве за тоалетните начинания, които ни усамотяват за размисъл!
              Last edited by Trakatrak; 26.12.2018, 20:17.

Коментар

• ))
                Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

пп Пазарувам специално в метро алкохола...Купувам вино, уиски и коняк по нареждане на съкровището..
                Гледам едно кафяво Бакарди в промоция и го сложих в количката....Жената го отвори, възхити се от аромата и консистенцията и ме пофали за избора....

Наздраве !
                Ех този наш чичо - и кавалер отгоре
                Дръж съкровището в кондиция, че като дойде другото ново златно съкровище, да има ищах да го гледате

Коментар

Наздраве !
                  Ти се не извиняай, правилно си го написал. 79-ти набор+39-годишни=2018 г. Я виж сега коя сме все още. Нумеролог си тиии... Пък и нали и те трябва са захапали по нещо от туталитариъма и нехайния живот. Не може па всички да са обременени от децво през 90те. Требва и по-нормални да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Инсект, няма - няма и кат се развикаш, баш в най - неподходящият момент.... Бяха празници, хората ги боли глава, корем , джоб...... Трябва да се пази тишина и тихо или само с поглед и кимване да викаш наздраве!

пп. При следваща инвентаризация в СЛАДА , ще подуча Колето , да ти смете паяжините
                    Кой па са развикал? С моя глас меден, загорски, дрезгав като на Висоцки, мощен като на Шаляпин, нежен като на Джили, вибриращ като струна и изпънат като тетива. Ама, като немаш слух, кой ти е виновен? И като си такава изнервена, та сладък песнопой на синигерче ка мен те дразни, запушвай си ушите. С хляб.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Това одма го слагаме в графата "Подвеждаща информация".
                      Наздраве, 4i40!

Наздраве !

Коментар

+1
                        Имам малка забележка към ника ....Ретро 69 ?!
                        Какво да напише Тарантул пред 49 ? Или аз пред 59...?

пп Айде и аз "барабар с мъжете" ще дам съвет - Всите дами у форума са след 79, да знаиш.

Наздраве !
                        Това одма го слагаме в графата "Подвеждаща информация".
                        Наздраве, 4i40!
                        Мечо

Коментар

• Толко ме разстрои с крясъците си, че забравих да прошепна - Наздраве за новодошлите ! Все така да пълнят чашите! Наздраве и за nachev, дето ги открехва за предпочитанията на целокупната Кръчма, към квалитетни питиета!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

И ти да си здрава, че да може да понесеш сурвакането през празника и през цялата година!
                            Годината на Прасито ти се очертава свинска. Щот ме не пусна да ти полазя бърлогата. Готви се за тежки изживявания, макар Lelq да ти нареди хубаво хороскопа.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Уважаеми господа, честит празник на бащата!
                              Пожелавам на всички, отрочетата ви много да ви радват /на тез, които им е дошло времето, да бъдат зарадвани с внуче/, да имате поводи за гордост с пълни шепи и щипка за срам, че да не забравяте какъв е вкуса на живота!
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Инсект, няма - няма и кат се развикаш, баш в най - неподходящият момент.... Бяха празници, хората ги боли глава, корем , джоб...... Трябва да се пази тишина и тихо или само с поглед и кимване да викаш наздраве!

пп. При следваща инвентаризация в СЛАДА , ще подуча Колето , да ти смете паяжините

Коментар

Working...
                                X