Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеКак са стомасите че се справят ли.
Честито Рождество Христово и също честито раждането на Слънцето ,, Игнажден,, на патерица,
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
+1
Имам малка забележка към ника ....Ретро 69 ?!
Какво да напише Тарантул пред 49 ? Или аз пред 59...?
пп Айде и аз "барабар с мъжете" ще дам съвет - Всите дами у форума са след 79, да знаиш.
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Джентълменът си личи! Не влиза безцеремонно с кални ботуши в кръчмата, а любезно и вежливо поздравява и деликатно споделя желанието си да се присъедини към компанията.
От мен имаш препоръка, съпроводена с най- безпардонно и безочливо ходотайство!
Ако номерът не мине, ще трябва да изпробваме класически корупционни методи, като разчитам и ти да осигуриш известен ресурс – тук върви предимно квалитетна пиячка.
Добре дошъл и Честита Коледа!
"ЕДНА ЗВЕЗДА ИЗГРЯ НАВЪН,ТОВА Е КОЛЕДА"
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Наздраве,Чиче!Никаде не е упоменато,какво точно означава 69 към Ретрото....Може и да означава определени предпочитания...
Наздраве!
Чекай де !
То твойто " от вратата в кревата."...)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
+1
пп Айде и аз "барабар с мъжете" ще дам съвет - Всите дами у форума са след 79, да знаиш.
Наздраве !
Наздраве!
Коментар
-
Джентълменът си личи! Не влиза безцеремонно с кални ботуши в кръчмата, а любезно и вежливо поздравява и деликатно споделя желанието си да се присъедини към компанията.
Ако номерът не мине, ще трябва да изпробваме класически корупционни методи, като разчитам и ти да осигуриш известен ресурс – тук върви предимно квалитетна пиячка.
Наздраве !
Коментар
-
Благодаря за подкрепата,Начев!Винаги съм знаел,че човек може да разчита на теб в трудни моменти...
С горното приятно питие ме почерпиха това лято,едни добри хора в Ереван,та ще се пробвам със същото и аз да умилостивя "старите кучета" ...
Южните ни съседи изпратили остър протест на арменците:
"А бе вие,що използването името на планина,която не е ваша, като марка на бренди,което произвеждате???"
Арменците им отговорили:
"А бе тя и луната не е ваша,ама вие сте си я изтипосали на знамето"
И друго се сетих,Начев...
Попитали радио Ереван:
- Къде жените са най-грозни?
След кратко мълчание се чуло:
- Но, пък правим много хубав коняк...
Това за жени,не е вярно,ама никак не е вярно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЧестито Рождество Христово!Весели празници!Наздраве на най-готините съфорумци!
Третото ,май прозвуча малко подмазваческо,ама...."правя си устата" за карта от клуба на ценителите на приятни питиета/демек истинските пиячи/...
- 1 like
Коментар
-
Беше ден за празник, ден за радост, ден за равносметка.
На всички приятели желая още веднъщ здраве и светлина в душите!
Christmas in Bulgaria
10 обичани родни коледни песни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тайфа беше волнонаемни каталунски мюсюлмани, ако не ме лъже паметта, може и християни да бяха. Наздраве, че вече ме заболя коремът от тези маси - сега пия някакъв шартрьоз, дето е като сироп за кашлица, ама уж диджестив. А има още цяла седмица...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСветли празници, тайфата! Да сте живи и здрави, обичани и обичащи!
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар