If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здрасти Кръчмата ))
Кой пил пил, сметката разплатена ))) Стават чудеса по всяко време
Хубаво е, че има и добри приказки Благодаря
За туршиите преди малко чета един биолог, разправя, че тия само със сол, като киселото зеле са Ок, проблемът бил в маринатите с оцет...
Пък се присетих, че имаше една раздумка тук за риба ...маринована, я сафрид, я паламуд ...с кисела краставичка) ... ще припомните ли?
Много го обичам кйопавото ама дофтура не дава да ручам патладжан,оти пречел на бъбреко
То и кисело зеле не ми дава,ама.....
Там съм безсилен,обожавам го
Доброто кьопоолу безвредно що се не усещаш как го омааш. Яж и се не стрескай. Пий Цистон и мухай. Кьопоолуто е рядък кулинарен дар. Мислех днес да го права за мезе-салата. но оставих патладжана за гювеч по-нататък. Инак преди пет дена като основно ястие го забърквах. Не знам що ми толкоз вкусно.
Празничните почерпки превалят, та се връщайте към нормален ритъм на запиване. Нерде 2х30, нерде 20х30? Къде са 60, къде - 600?
Наздраве ви от Троян! Голям кеф - релакс, разходки сред природата, културен туризъм и... в хубава компания в този хубав Български край!
От утре почва Фестивала на Сливата...който поне в първия му ден ще уважим
Кво праите, бе? Местите Кръчмата в гетото?
Навремето между Бастилията и градинката, върху която построиха румънското посолство имаше военновременни германски казарми, които се ползваха за оборотни жилища. Викаха им Бардака. Голяма атракция бяха за подрастващите, що пияндета отсреща целодневно. Та всичко сме видели. Ама чак пък толкус в гетото да ни каниш.
Коментар