If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дей оня манкен на Карл Сайс - да сипи едно черно кафе, че са ма налегнали тежки жилишни проблеми! Ши организирам общо събрание на съкооператорите с една само тема - как ши одят пеша по етажите, кат не щат да си плащат таксите
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коко ? Коко ?
Чичко Ви Колчо НЕМА практика се упрвдава !!!
Същото да се тълкува в качеството на ПОЯСНЕНИЕ за ОНЕЗИ, които са изпаднали в неловкото пуложение на леко НЕДОРАЗБРАЛЕ ...
... налЕ ..
Баш!
Мечо
Брях, голяма гюрултия в кръчмата днес! Ха наздраве, днес е празник на всинца ни.
Ми гюролтия ми !!!
Ти къ я мислиш никулденската, рибиядна традиция ???
В никой случай няма да допусна да заобиколи нашето скромно, уютно храмче на алкохолът и гурмето...
Дори напротив - направил съм го ОПОРНА ТОЧКА за сериозните и ангажирани с тази проблематика потребители - професионалисти !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Айде добрутро и от мен, хубав празник на всички, виртуално и истински!!!
Понеже на дедо му набутаха неква диета, та се налага да се промени балъка от шаран на пъстърва, и непиенето на алкохол ще се изрази в 0,2... не, 0,4... може би 0,75 литърченце от Траминерчето на Хан Крум!
Наздраве!
А, поздрав и за бургазлии, щото им е ден на градо!
Дедооо не ги слушай от рибата не се намалява вредния холестерол, нито от олиото или мазнината просто не трябва да ядеш полуфабрикати Вервай ми! Не те лъжа. Риба ли е - полезна е!
Така ...
1. Благодара (макар, че по лишна харта, както некои подозират, а друге напрао си знаят - немам имен ден. Леко ми е съвестно да се бутам и аз у редиците на именниците... Ама леко де.. Днес празнувам, па другата линия .. - се благодара)
2. Днес определям никулдена за ден на безмерна лакомия (еденье и пийнье всичким на коремът !!! ), превъзходно настроение с адекватна за датата и сезона метеорологична обстановка !!!
3. тнм, НЕ съм изпил Миякето, а съм го изцръцкал, където и когато трябва...
4. НАЗДРАВИЧКА на ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ !!!
5. Да !
Абе имал немал важно е да се почерпиме
Честит на всички именяци и именячки
Коко ? Коко ?
Чичко Ви Колчо НЕМА практика се упрвдава !!!
Същото да се тълкува в качеството на ПОЯСНЕНИЕ за ОНЕЗИ, които са изпаднали в неловкото пуложение на леко НЕДОРАЗБРАЛЕ ...
...
налЕ ..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Айде добрутро и от мен, хубав празник на всички, виртуално и истински!!!
Понеже на дедо му набутаха неква диета, та се налага да се промени балъка от шаран на пъстърва, и непиенето на алкохол ще се изрази в 0,2... не, 0,4... може би 0,75 литърченце от Траминерчето на Хан Крум!
Наздраве!
А, поздрав и за бургазлии, щото им е ден на градо!
Аз не обичам риба, но пъстърва похапвам. И Траминер мога да пийна. Преди години бачках в Преслав. Позапозната съм с те тая изба
Мечо
Коментар