Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Айде добрутро и от мен, хубав празник на всички, виртуално и истински!!!
Понеже на дедо му набутаха неква диета, та се налага да се промени балъка от шаран на пъстърва, и непиенето на алкохол ще се изрази в 0,2... не, 0,4... може би 0,75 литърченце от Траминерчето на Хан Крум!
Наздраве!
А, поздрав и за бургазлии, щото им е ден на градо!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗа теб тогава никулденска рибица ... (жууотно по избор)
...
и бирица (афкорс)Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ да питам нещо - на Никлуден мое ли се яде и нещо друго тука, щото не съм фен на рибите.)
...
и бирица (афкорс)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТака ...
1. Благодара (макар, че по лишна харта, както некои подозират, а друге напрао си знаят - немам имен ден. Леко ми е съвестно да се бутам и аз у редиците на именниците... Ама леко де.. Днес празнувам, па другата линия ..- се благодара)
2. Днес определям никулдена за ден на безмерна лакомия (еденье и пийнье всичким на коремът !!! ), превъзходно настроение с адекватна за датата и сезона метеорологична обстановка !!!
3. тнм, НЕ съм изпил Миякето, а съм го изцръцкал, където и когато трябва...
4. НАЗДРАВИЧКА на ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ !!!
5. Да !
Са знаеш,че моя корем е доста голем така че не ме заплашвай с ядене и пиене на корем.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТака ...
1. Благодара (макар, че по лишна харта, както некои подозират, а друге напрао си знаят - немам имен ден. Леко ми е съвестно да се бутам и аз у редиците на именниците... Ама леко де.. Днес празнувам, па другата линия ..- се благодара)
2. Днес определям никулдена за ден на безмерна лакомия (еденье и пийнье всичким на коремът !!! ), превъзходно настроение с адекватна за датата и сезона метеорологична обстановка !!!
5. Да !
Нека бъде празник!
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Така ...
5. Да !Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеДве бири и тройка кебапчета моля
Виртуални де . Некой да не се юрне да ми ги носи!!!!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Айде другари да цъкнеме ВЕФ-а с един от най-яките кавъри форевър
http://www.youtube.com/watch?v=APIY8x5gy7wLife won't wait for you.
Коментар
Коментар