Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНяма " не искам", няма "недей"! Ши пийш кво ти се сипи в чашата!
И дан намесваме половинките си. Кодовото име на таз кръчма е "Сам дойдох, мъ не е ясно с кого ще си хода"
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениетъй шЪ говориш на жена сиБлагодаря, но не искам коняк!
!
И дан намесваме половинките си. Кодовото име на таз кръчма е "Сам дойдох, мъ не е ясно с кого ще си хода"Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеК'во вино ма?Скивай къф коняк съм взел.Благодаря, но не искам коняк!
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДай една чашка хем ще ми оправиш вкуса от тоо фалшив мед, който съм си взела - искам една чаша студено винце по Фъзможност червено и малък мезелък към нея - по твой избор
Uriah Heep - Wonderworld - http://www.youtube.com/watch?v=lhZo3poqOUQLast edited by artemida_sofyanska; 12.12.2012, 13:57.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДоволно подходящо апване и пийване на фона на виелицата, дет се вихри навънка.
Липсва само каминката с две цепенци и фърлена една меча кожа пред нея...,!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Липсва само каминката с две цепенци и фърлена една меча кожа пред нея..., ама ади, няма да сме чак толкоз максималисти
П.П. Щот сме еколози - пазим гората и дивеча у нея
П.П.П. Черпя един Кептан за хубавото настроение!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар