Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
Да предвижа напред хубавата тема с една слюнкоотделяща картинкаLast edited by tnm; 11.12.2012, 11:28.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Дей оня манкен на Карл Сайс - да сипи едно черно кафе, че са ма налегнали тежки жилишни проблеми! Ши организирам общо събрание на съкооператорите с една само тема - как ши одят пеша по етажите, кат не щат да си плащат такситеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВидя се кои са пиячите в таз кръчма. Всичкото друго още реанимира от нощеска
Наздраве!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАйде на манджата.Гладен съм.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеГероите са уморени
Едно юзче Бакарди, молим! Ко Бенжи се е събудил - един Кептан Морган за него!
Тенк ю за питието.Ште черпя един обяд за реванш.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКоко ? Коко ?
Чичко Ви Колчо НЕМА практика се упрвдава !!!
Същото да се тълкува в качеството на ПОЯСНЕНИЕ за ОНЕЗИ, които са изпаднали в неловкото пуложение на леко НЕДОРАЗБРАЛЕ ...
...
налЕ ..
!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБрях, голяма гюрултия в кръчмата днес!Ха наздраве, днес е празник на всинца ни.
Ти къ я мислиш никулденската, рибиядна традиция ???
В никой случай няма да допусна да заобиколи нашето скромно, уютно храмче на алкохолът и гурмето...
Дори напротив - направил съм го ОПОРНА ТОЧКА за сериозните и ангажирани с тази проблематика потребители - професионалисти !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАйде добрутро и от мен, хубав празник на всички, виртуално и истински!!!
Понеже на дедо му набутаха неква диета, та се налага да се промени балъка от шаран на пъстърва, и непиенето на алкохол ще се изрази в 0,2... не, 0,4... може би 0,75 литърченце от Траминерчето на Хан Крум!
Наздраве!
А, поздрав и за бургазлии, щото им е ден на градо!Вервай ми! Не те лъжа. Риба ли е - полезна е!
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТака ...
1. Благодара (макар, че по лишна харта, както некои подозират, а друге напрао си знаят - немам имен ден. Леко ми е съвестно да се бутам и аз у редиците на именниците... Ама леко де.. Днес празнувам, па другата линия ..- се благодара)
2. Днес определям никулдена за ден на безмерна лакомия (еденье и пийнье всичким на коремът !!! ), превъзходно настроение с адекватна за датата и сезона метеорологична обстановка !!!
3. тнм, НЕ съм изпил Миякето, а съм го изцръцкал, където и когато трябва...
4. НАЗДРАВИЧКА на ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ - ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ !!!
5. Да !
Честит на всички именяци и именячки
Коментар
Коментар