Сипвай. Освен това аз днеска ше хапна по-здраво от обикновено щото съм гладен ужасТно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи ако си остане амфибия /щот не ми изглежда много на принц/ ...Май ще са въздържа
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПо п-п емотикона трябваше да е едно човече, което прави барбекю...... ама някакъв модераст ли , к'во ли ....
Ама ако искаш да целуваш ....Май ще са въздържа
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАй сега, пак революциЙ на гаризонта ...
Аз тука с дизайнерско СПА съоръжиние Ви организирам, Вий пак мрънкате !!!
Ама срамота !!!
Ся, като отворя здравечрезводния кът, ще пристороя стаичка, къдет ще има масаж(и)...
Ся, кой, кого, колко, кога, какво() и прочее въпроси от организацинен характер ще ги реша допълнително... Според настроението ...
Ай убав ден и настроение всичким !!!
Днеска, ще ви черпа до побъркване !!!
След изпитО засядам на масаж да ми мине схващанетоThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, таз амфибия щъ тряя ли да я целувами
Едно ирландско кафе за блясък в очите на ранина?
Ама ако искаш да целуваш ....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение....
Аз тука с дизайнерско СПА съоръжиние Ви организирам, Вий пак мрънкате !!!
Ама срамота !!!
Ся, като отворя здравечрезводния кът, ще пристороя стаичка, къдет ще има масаж(и)...
Ся, кой, кого, колко, кога, какво() и прочее въпроси от организацинен характер ще ги реша допълнително... Според настроението ...
Ай убав ден и настроение всичким !!!
Днеска, ще ви черпа до побъркване !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПрез ум не ни минава такава скверна мисъл
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМомичета, подавате ни реплики а после ... вулгарни сме били.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеЗаповядайте едно поздравче от мен, в което има много спомени.
http://www.youtube.com/watch?v=TShgj...eature=relatedаз черпя с тази... http://www.youtube.com/watch?v=DhdeuCCY8N8
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Заповядайте едно поздравче от мен, в което има много спомени.
http://www.youtube.com/watch?v=TShgj...eature=relatedЗнанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеАа колчи почваш да не ми аресваш, дЪ знайш!Ще ни умориш от глад, пиене няма, папане няма..нищо няма
и китки няма
ето момичетакато не се сещат малко настроение да внесат поне ние да си го направим!
Как са тръгнали на "уважение" мое по-бързо да направят СПА помещениетоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ те затва те уважаам,Бенжи !!!
разбран чойек си ...
Колчо тва, Колчо уноуа ...
Пийте си кротичко и се радвайте на демокрецията в заведението дето съм Ви осигурил...Ще ни умориш от глад, пиене няма, папане няма..нищо няма
и китки няма
ето момичетакато не се сещат малко настроение да внесат поне ние да си го направим!
There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар