If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сутринта , с една почти непозната Маруся, пих кафе . Преди известно време , купила апартамент на дъщеря си , близо до нея . Оказало се инвестицията на живота и . Буквално . Открили и рак и близостта на щерката, много и помагала . Искала да благодари , на продавача и ме питаше знам ли как да го намери .. .
Сутринта , с една почти непозната Маруся, пих кафе . Преди известно време , купила апартамент на дъщеря си , близо до нея . Оказало се инвестицията на живота и . Буквално . Открили и рак и близостта на щерката, много и помагала . Искала да благодари , на продавача и ме питаше знам ли как да го намери .. .
Опитах се да кача клип, в който две мадами със задните си части пресират, валират и тушират един младеж бледен, ама клипът не ще да ходи при такива като теб. Здраве да е!
Дръжте се прилично, господине!!!
Отблъсквате ми клиентките!
ко гу беше изкъпала а не само вчесала щеше да вземеш 1-во място .
Сега кат си станала расова кучка жи мой ли ний простосмъртните да говорим у кръчмата?
Азе съм си расова по рождение. Псето и другите пълноправни членове на домочадието се равняват по мен. Към пиянките у Кръчмата претенции нямам. Говорете си нашир.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
ко гу беше изкъпала а не само вчесала щеше да вземеш 1-во място .
Сега кат си станала расова кучка жи мой ли ний простосмъртните да говорим у кръчмата?
У Габроу харчове за къпане не прават. Там дъжд вали по-начесто.
Добрио утро !
Имам въпроси и съмнения ...
Дрътото Тарантул си изтрил писането.
Поради факт, че си забравил мисълта или може би простатата го алармирала....
Кво да праиш, старост - нерадост !
Спорен слънчев ден !
И двете, комшу, и двете! Ти най-добре ги схващаш теа работи. От лични грижи и прибежки. А денят с кого да го спорим? С теб ли?
Арахната обича да предизвиква шок и ужасТ в Кръчмата. Вместо дами, започна сумисти да кани за компания. Това навява тягостни мисли.
Наздраве!
Опитах се да кача клип, в който две мадами със задните си части пресират, валират и тушират един младеж бледен, ама клипът не ще да ходи при такива като теб. Здраве да е!
Коментар