Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
И как точно си отлежавал.
Кат се въртиш лежайки от време на време на 90 градуса.
По тая логика и кака може да вземе некои приз и да го закачи до кучешият на стената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТайфата, водих проклетото псе на изложба. Издавихме рибата и изтръшкахме другия наличен добитък в околността. Първо място във възрастовата група и трето от всички помияри от съответния пол. Хендлерът представи хайванчето възможно най-представително и замаза очите на целиот съдийски състав.
Сега цялата рода ми прави забележка, кога нарека животното с обидно прозвище или река да го халосам с чехъла. Зер, расов звяр отглеждам у кочинката.
Наздраве!.
Сега кат си станала расова кучка жи мой ли ний простосмъртните да говорим у кръчмата?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Как па реши, че съм по-дърт? Само съм по-отлежал.
Кат се въртиш лежайки от време на време на 90 градуса.
По тая логика и кака може да вземе некои приз и да го закачи до кучешият на стената.Last edited by Майстора233; 12.07.2022, 21:02.
Коментар
-
Тайфата, водих проклетото псе на изложба. Издавихме рибата и изтръшкахме другия наличен добитък в околността. Първо място във възрастовата група и трето от всички помияри от съответния пол. Хендлерът представи хайванчето възможно най-представително и замаза очите на целиот съдийски състав.
Сега цялата рода ми прави забележка, кога нарека животното с обидно прозвище или река да го халосам с чехъла. Зер, расов звяр отглеждам у кочинката.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Как па реши, че съм по-дърт? Само съм по-отлежал.
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Относно охраната, там нещата са по-ясни, госпожо!
Ще се радвам ако назначите тези:
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Проведох доста интервюта, госпожо. Предлагам ви няколко варианта.
Имахме голям проблем през уикенда. Един от редовните клиенти поканил двама сумисти на по птитие. Обаче единия не можа да мине през вратата... и се наложи да го вадим с кран...
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мръни, ем си по-дрът от мен, ем се биеш на бързея. Ако рече Господ, и кога рече - ще стана баба. А сега съм млада младина и се наслаждавам на животя.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Проведох доста интервюта, госпожо. Предлагам ви няколко варианта.
Имахме голям проблем през уикенда. Един от редовните клиенти поканил двама сумисти на по птитие. Обаче единия не можа да мине през вратата... и се наложи да го вадим с кран...
Коментар
-
Арахната не отговаря на изискванията.
Ще се радвам ако назначите тези:
Коментар
-
Тайният обожател да продължава да обожава, щото на това заведение персонал му трябва. Да ми подари и от него няколко бройки. Мъже. По-засукани.
Коментар
Коментар