Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тайният обожател да продължава да обожава, щото на това заведение персонал му трябва. Да ми подари и от него няколко бройки. Мъже. По-засукани.
Наздраве!
Арахната не отговаря на изискванията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Грешите господине!
Таен обожател на г-жа tnm купи Виртуалната кръчма и й я подари.
Де факто тя е новия собственик
Наздраве!
Арахната не отговаря на изискванията.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеХъъъъ, она не може една асма да ореже, къде пък цела кръчма ще върти. Да си седи на бара, оттам да върти очички и с полата да си ги бърши кога се просълзи от умиление. Все пак държи ключа за избата.
П.п. А тайният почитател ще го качим на масата, за да не е таен и да не смее повече да откупува кръчмата за свой кеф.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тук съм, госпожо!
Какво ще поръчате?
Колегите ми са в командировка, по морските обекти на Шефа - основно в Бургас...
Аз съм барман, сервитьор, и каквото друго пожелаете до края на Август, госпожо...
Какво ще поръчате?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Грешите господине!
П.п. А тайният почитател ще го качим на масата, за да не е таен и да не смее повече да откупува кръчмата за свой кеф.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетъй, нямаше ме последно време - ма работа, почивка, работа. Гледам, че ТНМ е отразила рд на мама, пък то и на тате вече мина (все на култови дати - той на 4-ти юли), та да почерпя все пак, макар и със закъснение слагам масата
Туй отдясно с леба (щото е важно леба, боба и тия три неща) е Тракчо, а отдолу, откъм мръвката е тнм, щото тя все обича да се прави на света вода ненапита, та заела е правилната позиция, ама скромно замезва с апетайзърите. Отгоре подава ръка и леля, дето съвсем се загуби нещо, - гледа да грабне коктейла, преди чиче да я е преварил. Наздраве и от здраве да се не отървете
- 2 Харесвания
Коментар
-
тъй, нямаше ме последно време - ма работа, почивка, работа. Гледам, че ТНМ е отразила рд на мама, пък то и на тате вече мина (все на култови дати - той на 4-ти юли), та да почерпя все пак, макар и със закъснение слагам масата
Туй отдясно с леба (щото е важно леба, боба и тия три неща) е Тракчо, а отдолу, откъм мръвката е тнм, щото тя все обича да се прави на света вода ненапита, та заела е правилната позиция, ама скромно замезва с апетайзърите. Отгоре подава ръка и леля, дето съвсем се загуби нещо, - гледа да грабне коктейла, преди чиче да я е преварил. Наздраве и от здраве да се не отърветеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
тя ще страда, ще си стои гладна и ще се стопи
- 1 like
Коментар
-
Тук съм, госпожо!
Какво ще поръчате?
Аз съм барман, сервитьор, и каквото друго пожелаете до края на Август, госпожо...
Какво ще поръчате?
Коментар
-
Що празна Кръчмата? В отпуска ли излезе персонала и клиентелата?
Какво ще поръчате?
Какво ще поръчате?Last edited by sunny; 05.07.2022, 03:25.
Коментар
-
Мръни, в погрешка си изпаднал. Хърбав си ти, аз съм сочна и апетитна
Наздраве!
Що празна Кръчмата? В отпуска ли излезе персонала и клиентелата?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Помним, помним онаа снимка, на коя беше хърба и щърба. Не на нас тия.
Наздраве!
Що празна Кръчмата? В отпуска ли излезе персонала и клиентелата?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар