IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Микроскопът не работи, бре. Пък карабината заключена в касата. Увеличавай ги тез картинки.
    Наздраве, Мрън!
    Натискай с мишката. Не се гнуси от сивата животинка. Опашчицата ще те погали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Верно си паднала на главата. Таз ракия съвсем ще те препарира. Е, нема лошо. Чичи ще се възползва, що он и на препарирани пеперудки налита. Важно е да са им шарени крилата. Наздраве, Дрънпепи!
      Микроскопът не работи, бре. Пък карабината заключена в касата. Увеличавай ги тез картинки.
      Наздраве, Мрън!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Сипи тогаз ракия. Изстудена. Мешана салата, ама гледай доматите да имат вкус, да мязат на картоф. Нищо, че са от едно растително семейство.
        Мърдай, Мръни!
        Верно си паднала на главата. Таз ракия съвсем ще те препарира. Е, нема лошо. Чичи ще се възползва, що он и на препарирани пеперудки налита. Важно е да са им шарени крилата. Наздраве, Дрънпепи!
        Attached Files

Коментар

Аха, значи са те носели на гръб. Или на конче. По точно на магаре. Магаренцето Чиче. Казвах му, не се опъвай, все ще те впрегне таа чума. Ма, не ме слуша. Та, сега нека те носи по стръмните стълби наогоре-надолу. Дорде му мине меракът. Наздраве, Дрънжокейче!
          П.п. Каве нема... и ром нема.
          Сипи тогаз ракия. Изстудена. Мешана салата, ама гледай доматите да имат вкус, да не мязат на картоф. Нищо, че са от едно растително семейство.
          Мърдай, Мръни!
          Last edited by tnm; 02.06.2022, 21:42.
          Мечо

Коментар

Във фатална грешка си. Съвсем си се омотал в паяжината, търсейки някоя заблудена мушица и забравяш едно важно правило - кака я мързи. Какви изби, какви стъпала нагоре-надолу!?
            Сипи сега едно кафе, че два дни се разправям с общински и държавни инстанции, та ми идват в повече.
            Наздраве, Мръни!
            Аха, значи са те носели на гръб. Или на конче. По точно на магаре. Магаренцето Чиче. Казвах му, не се опъвай, все ще те впрегне таа чума. Ма, не ме слуша. Та, сега нека те носи по стръмните стълби наогоре-надолу. Дорде му мине меракът. Наздраве, Дрънжокейче!
            П.п. Каве нема... и ром нема.
            Last edited by Trakatrak; 02.06.2022, 20:26.

Коментар

Како, нещо да не си падна на главата коги слиза в избата? Чакахме на тезгяха да разлееш, а теб те няма, няма, докато от избата пъшкания и стонове се носеха. Да не си там преместила пък бордевата централа, грешка, бордейината кантора? Ми, Чиче го не видех горе. Сигур и той по стълбите се строполил, та после въздишал, дълбоко дишал и в тъмното облото на бутилките напипвал. Ех, това Чиче, все се усеща где е купона и се врежда в близост до пилона. Наздраве, Дрънбордистке!
              Във фатална грешка си. Съвсем си се омотал в паяжината, търсейки някоя заблудена мушица и забравяш едно важно правило - кака я мързи. Какви изби, какви стъпала нагоре-надолу!?
              Сипи сега едно кафе, че два дни се разправям с общински и държавни инстанции, та ми идват в повече.
              Наздраве, Мръни!
              Мечо

Коментар

Честит празник и на теб, Мръни!
                Зер, вече съвсем си се вдетинил, старост - нерадост.
                Наздраве, Мрънкало!
                Како, нещо да не си падна на главата коги слиза в избата? Чакахме на тезгяха да разлееш, а теб те няма, няма, докато от избата пъшкания и стонове се носеха. Да не си там преместила пък бордевата централа, грешка, бордейината кантора? Ми, Чиче го не видех горе. Сигур и той по стълбите се строполил, та после въздишал, дълбоко дишал и в тъмното облото на бутилките напипвал. Ех, това Чиче, все се усеща где е купона и се врежда в близост до пилона. Наздраве, Дрънбордистке!

Коментар

Честит празник на всички подрастващи спекуланти!
                  Честит празник и на теб, Мръни!
                  Зер, вече съвсем си се вдетинил, старост - нерадост.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Мечо

Коментар

• Честит празник на всички подрастващи спекуланти!
                    Attached Files

Коментар

• Up Нова плей темата на нова:
                      https://www.youtube.com/watch?v=AuE3qRaFc8o

Коментар

Мрънкало, окомерът ми твърде добър. Хабсурд в тези грънци да къкри капама.
                        Сипи сега по едно ирландско кафе, в чест на късата работна седмица.
                        Наздраве!
                        Мойта седмица е изцяло почивна. Ако не броим надигането на чашката и вилицата за работа. Така че ще ми се отпусне сърцето те почерпа след фвстивала на хумора, сатирата и дрънканиците. Здраве да е и наздраве!

Коментар

Какъф ти боб?! Не виждаш ли, че гърнетата са пълни с капама, варени кокошки, печени джолани. А агънцата се сервират топли-топли кога се разположи компанията. Недей да врънкаш и да се офлянкваш, ми се търколи на зелената трева около трапезите и глей да левитираш, че да не мачкаш тревата. Пълни бузи, бърши ги с ръкав и блещи доволно очички. Хайдушката трапеза не е за айдуци като теб, ама се смилих, що едввм излизаш от зимен сън и си доволно изнемощяла. Пък от юни пак ще пуснем потерите те гонят из храсталака. Засега наздраве!
                          Мрънкало, окомерът ми твърде добър. Хабсурд в тези грънци да къкри капама.
                          Сипи сега по едно ирландско кафе, в чест на късата работна седмица.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Мрънкало, снимката навява на помашка свадба. И ми се струва, че се пробваш да ни пробуташ боб в гърне. Яж си го сам!
                            Аз искам агне по хайдушки, ако няма - минумум свинска вратна пържола.
                            Наздраве, момък личен от Извънгеография!
                            Какъф ти боб?! Не виждаш ли, че гърнетата са пълни с капама, варени кокошки, печени джолани. А агънцата се сервират топли-топли кога се разположи компанията. Недей да врънкаш и да се офлянкваш, ми се търколи на зелената трева около трапезите и глей да левитираш, че да не мачкаш тревата. Пълни бузи, бърши ги с ръкав и блещи доволно очички. Хайдушката трапеза не е за айдуци като теб, ама се смилих, що едввм излизаш от зимен сън и си доволно изнемощяла. Пък от юни пак ще пуснем потерите те гонят из храсталака. Засега наздраве!

Коментар

Мислих, мислик какво да ги правя тея колибарки, де хем нахални като кърлежи, хем налитат на меда като търтеи, хем те грабят като разбойници у пустинята. Па махнах с ръка и си рекох, при тая благата за спекулантина година и за тунеядците ще има. Та ае да почерпа, макар по-скромно, ала повсеместно. Наздраве за мое здраве! И "Да живеят двайсетомайците!"

Мрънкало, снимката навява на помашка сватба. И ми се струва, че се пробваш да ни пробуташ боб в гърне. Яж си го сам!
                              Аз искам агне по хайдушки, ако няма - минимум свинска вратна пържола.
                              Наздраве, момък личен от Извънгеография!
                              Last edited by tnm; 21.05.2022, 10:00.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Добро утро !
                                Тарантуле, да си жив и здрав, прав и корав !
                                Много фчелички да падат в мрежата !
                                Наздраве !
                                Благодаримммм! Наздраве!

Коментар

Working...
                                X