IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !
    Тарантуле, да си жив и здрав, прав и корав !
    Много фчелички да падат в мрежата !
    Наздраве !

Коментар

• Мислих, мислик какво да ги правя тея колибарки, де хем нахални като кърлежи, хем налитат на меда като търтеи, хем те грабят като разбойници у пустинята. Па махнах с ръка и си рекох, при тая благата за спекулантина година и за тунеядците ще има. Та ае да почерпа, макар по-скромно, ала повсеместно. Наздраве за мое здраве! И "Да живеят двайсетомайците!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Тръпни в изнурително очакване. Трепери от нетърпение: Ще ли има почерпка или хич. То при твойта жълъдова диета и каша от коприва да сложа, все ще е разкош. Така че не си лягай две нощи и жужи като весокоенергиен далекопровод. Нещо ще се случи на дваесети.
        Моите съболезнования, Мръни!
        Надявам се, още не е някоя кръгла годишнина, че съвсем жив да те оплачем. То, всъщност гредоредът ти отдавна не капе, ами направо тече, ама ние сме ти свикнали и се съобразяваме. Защото ний по твоя път вървим. Може и нас същата участ да ни застигне.
        Но ..., да не се отвличаме!
        Давай яденето и пиенето - имаме желание и възможност три дни да ядем, да пием, да се напиваме и да изтрезняваме.
        За твое здраве, Мрънкало първи в Извънгеографията Арахна!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=6q3hrwdxKEI

Коментар

• Ех, какви времена бяха.

https://www.youtube.com/watch?v=rpp6RHyrph4

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Бонжур, Мрънкало!
              Нещо против моята компания ли имаш? Ич не си мисли, че ще се лишиш от нея на двайсти. Очаквай ме на първа линия - с вилица и нож.
              Наздраве!
              Тръпни в изнурително очакване. Трепери от нетърпение: Ще ли има почерпка или хич. То при твойта жълъдова диета и каша от коприва да сложа, все ще е разкош. Така че не си лягай две нощи и жужи като весокоенергиен далекопровод. Нещо ще се случи на дваесети.

Коментар

Мило Шило, къде се буташ сред тълпата посредствена зарад една почерпка. Стой си в килията, самовглъбявай се, медитирай, израствай духовно сред глад и нищета. Все пак ти си веща жена. Остави ги еднодневките-винарки да налитат на киселажа. Ти си чекай некой благ ром, еднъж годишно. Дваесегодишен или триесе, с опит с улегнали като теб жени, щото ромчето също трябва да уляга в добра компания. Макар твойта е трудно да се нарече такава. Наздраве, Дрънострило!
                Бонжур, Мрънкало!
                Нещо против моята компания ли имаш? Ич не си мисли, че ще се лишиш от нея на двайсти. Очаквай ме на първа линия - с вилица и нож.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• https://www.vbox7.com/play:aea490ae

Коментар

Мръни, хайде сега да не ме учиш на етикеция. Баба навремето бая ми набиваше чемберите.
                    Ред мое да чакаш ти. Аз съм дама и затова съм с предимство. Слагай масата и да започваме с тренировките за двайсти. Няма се излагаме,начи.
                    Наздраве!
                    Мило Шило, къде се буташ сред тълпата посредствена зарад една почерпка. Стой си в килията, самовглъбявай се, медитирай, израствай духовно сред глад и нищета. Все пак ти си веща жена. Остави ги еднодневките-винарки да налитат на киселажа. Ти си чекай некой благ ром, еднъж годишно. Дваесегодишен или триесе, с опит с улегнали като теб жени, щото ромчето също трябва да уляга в добра компания. Макар твойта е трудно да се нарече такава. Наздраве, Дрънострило!

Коментар

Драга Кака, знам, че те владеят пандизчийски терзания и порядки, но като са те пуснали за малко от дранголника, не пренасяй тамошните си навици насред нашата тиха, кротка, просветена цивилизация. Тук се чака ред (за москве - 10 г, за жигуле - 15), има се търпение, проявява се стоическо безхаберие и си седиш непочерпена от таз до следващата ми годишнина. Така животът лесно отминава. Наздраве, Дръндище!
                      Мръни, хайде сега да не ме учиш на етикеция. Баба навремето бая ми набиваше чемберите.
                      Ред мое да чакаш ти. Аз съм дама и затова съм с предимство. Слагай масата и да започваме с тренировките за двайсти. Няма се излагаме,начи.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Много ще те питам аз дали почиваш и мързелуваш. Заставам с вилица и нож в ръка и започвам да блъскам по масата.
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Драга Кака, знам, че те владеят пандизчийски терзания и порядки, но като са те пуснали за малко от дранголника, не пренасяй тамошните си навици насред нашата тиха, кротка, просветена цивилизация. Тук се чака ред (за москве - 10 г, за жигуле - 15), има се търпение, проявява се стоическо безхаберие и си седиш непочерпена от таз до следващата ми годишнина. Така животът лесно отминава. Наздраве, Дръндище!

Коментар

На дваесети ще си отпочивам и мързелувам. Не мога се занимавам с щенията на изгладняло и прежадняло габърче от колибите на билото на Балкана. Нека го дуа ветърът и да го шиба дъждът.Аз ще се изтегам на кротко слънчице, на щарена сенка и на зелено килимче. Па ше си пия със сламка от тиквена коруба. И ще си пея "Габрово, Габрово, манифактурата ти се сломи..." Наздраве, Дрънчо!
                          Много ще те питам аз дали почиваш и мързелуваш. Заставам с вилица и нож в ръка и започвам да блъскам по масата.
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Мечо

Коментар

На двайсти ще ти се оправи слуха. Ама като се замисля, предвид възрастта ти, може и други сетива да ти се затрият.
                            Наздраве, Мръни!
                            На дваесети ще си отпочивам и мързелувам. Не мога се занимавам с щенията на изгладняло и прежадняло габърче от колибите на билото на Балкана. Нека го дуа ветърът и да го шиба дъждът.Аз ще се изтегам на кротко слънчице, на щарена сенка и на зелено килимче. Па ше си пия със сламка от тиквена коруба. И ще си пея "Габрово, Габрово, манифактурата ти се сломи..." Наздраве, Дрънчо!

Коментар

Кое? Не дочувам напоследък. Заето давам. - Тют-тют-тют..
                              На двайсти ще ти се оправи слуха. Ама като се замисля, предвид възрастта ти, може и други сетива да ти се затрият.
                              Наздраве, Мръни!
                              Мечо

Коментар

• Дюри,69 е функция от абсцисата и ординатата.

Коментар

Working...
                                X