If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отказвам да поема отговорност, ако те сърби или боли на друго място!
Наздраве, Мрънкало!
Казал съм ти, давай племенничките без кандърми, щото да се не пазарим колко тикви земаш премия га разпродаваш родата на засуканите момчета. Наздраве, Дрънчесало!
Днес да наберете билки за всички болки !
Боси и голи да одите по полята, роса и слънце да събирате ! ( Тарантул мое и някой кърлеж(ка) да вземе за дружка....Нали са от една порода )
Наздраве !
Аз съм търтей, бе профан. Блажа с мед, не с кръвчица.
Нещо ме сърби дясната буза... задната...долната.... Изглежда некоя стара, зла, наплашена жена е брала рано по росата коприва и бодили. После с тех ме е гонила в третите си сънища, дано ме нашари. Ала не е успела. Стара жено, другия път гледай да ме сърби отлево, че кога се почесвам, десната ръка да ми е свободна.
Отказвам да поема отговорност, ако те сърби или боли на друго място!
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Нещо ме сърби дясната буза... задната...долната.... Изглежда некоя стара, зла, наплашена жена е брала рано по росата коприва и бодили. После с тех ме е гонила в третите си сънища, дано ме нашари. Ала не е успела. Стара жено, другия път гледай да ме сърби отлево, че кога се почесвам, десната ръка да ми е свободна.
Признай си мърсулвал си с некоя бежанка и си лепнал маймунска шарка.
А сега трябва да се помолиш на злата жена да почне да бае и цери.
Днес да наберете билки за всички болки !
Боси и голи да одите по полята, роса и слънце да събирате ! ( Тарантул мое и някой кърлеж(ка) да вземе за дружка....Нали са от една порода )
Электре́тный микрофо́н — микрофон с принципом действия, сходным с микрофонами конденсаторного типа, использующий в качестве неподвижной обкладки конденсатора и источника постоянного напряжения пластину из электрета. Используется способность этих материалов сохранять поверхностный заряд в течение длительного времени[1].
Мое само ми завиждаш на мустаките.
Пещерата отдавна съм титулувала в кочинка. Някак по-изискано ми звучи и изрядно пасва на аурата и лимбата ми.
Наздраве, неандри!
С таа опашчица отзад, верно че кочинка ще да е. А розовосмуглия ти вид подсказва, дето си се въргалала у калта. Наздраве, Дрънгрухчо!
Льелье, имал съм тестостерон колкото една айдучка и римска бойна единица не, а полуединица! Слушай, бе, полуединичке, аз биологията едвам я избутвах, за ботаниката да не говорим. Ти ли ше ми излезеш по тия теми, дето си дълбоко депресирана и стресирана от тях и нема да смееш да мърдаш извън доцентдурските формулировки? Чи аз ша та смая с безотговорни фантасмагории и небивалици, на които нема да има кво да кажеш, освен "Ъ?" Свирай се у пещерата и си гледай пещерните рисунки на бизони и кончета, щото инак ще си загубиш петте години на висшо образоване при сблъсъка със суровата реалност в мое лице. Здраве да е, Тера когнита!
Мое само ми завиждаш на мустаките.
Пещерата отдавна съм титулувала в кочинка. Някак по-изискано ми звучи и изрядно пасва на аурата и лимбата ми.
Наздраве, неандри!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар