Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Хлъццц.... Мургавата кака от сливенската седянка стреска гаргите с валчестия си изглед и с функциите на валяк. Скъпа како, като виде, че ще почват тунеля и ще секне айдутлука, реши да се преквалифицираш ли? Кокали ли ще наместваш или чичета ще изпружяш и разтягаш? Тия дни четох за един псих, кой подлагал на разпъване гостите на хотела му, кои отвличал в мазата. Но това било по времето на Алеко и чак у Чикаго, докъдето и Алеко стигнал по същото време, ала се върнал без да го разпънат, щото и без това височък бил. Та пиши каква нова екстремна квалификация си добила, да знаем кой ще страда - ти или околните ти. Наздраве, Дрънчилке!
Но ..., забелязва се, че напоследък с музата ти не се събирате на хамака и писанията ти куцат откъм творчески замисъл.
Наздраве, Мръни!
Отивам да разходя псето, че вече много препиря. Досадно задължение посред нощите.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Муцок, обясняваш ти, а 4i40 действа. Затова те не товаря с непонятни за теб мероприятия. Едното разяснение от теб ще е достатъчно. Не ми слагай такъв грях на душата, че е задължение да ти нося вода и плодове в реанимацията.
Наздраве, Мрънкало!
- 1 like
Коментар
-
Муцка, другтите работи ще ти ги обяснява Чиче, щото има повече въображение от мен, пък е и романтик на полята, певец на гората, дори поет на пашата и пасищата. С него ще се гоните по стърнищата, докато откриете люцерната. А там кво ще става - просто не ща да те насърчавам. Наздраве, Дрънмуууу!.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Малко по-прецизно и обяснително и в конкретика за "другите работи", щот иначе просто пускаш кьорфишек.
Наздраве, Мръни!
Абе, набираха се твоите колеги кат червей връз буца ... Да видим къф ще е ефекта.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За такива скръндзи, де нарушават единадесетата Негова заповед "Не отказвай на ближния ни почерпка, ни други работи!", назиданието свише ще е мокро и стихийно. Бъди в очакване!
Колкото до завалийчетата у Брюксел, половината от тях го правят за самореклама, пък другата половина вършат работа, ама дали ще има кой да ги чуе. Тя кога е изпусната една работа, е трудно да я фанеш само за ноктите на задните й крака. Наздраве, Дрънго!
Наздраве, Мръни!
Абе, набираха се твоите колеги кат червей връз буца ... Да видим къф ще е ефекта.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Сакън, Мрънкало! Не се напъвай да мислиш как по въздушно-капков път да ми предадеш зараза.Твоят мозък и без това не е обременен с интелект, та карай го по-яваш.
Наздраве, Мръни!
П.П. Колегите де одиха у Брюксела много серт, бре!!!
Колкото до завалийчетата у Брюксел, половината от тях го правят за самореклама, пък другата половина вършат работа, ама дали ще има кой да ги чуе. Тя кога е изпусната една работа, е трудно да я фанеш само за ноктите на задните й крака. Наздраве, Дрънго!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЛеко ви било удавило?! Ииии, объркал съм се с неколко десетки километра. Вместо вас да нацеля, съм отнесъл Трявна. Нищо де, за вас също ше има, що нещо ме нервите като ми се подигравате на разни фестивали сатърични и критични. Тогава ще эабележите като какво нещо е самокритиката за ленивост и мързина, та от мойта активност и ти да се заразиш и да вземеш да опустошиш пещерата. След което ще те изгонят чак в Дивото. Дано там некой те приюти в сламена колибка, че кога мине Вълчо, да успее да се възползва. Наздраве, Дрънпотопче!
Наздраве, Мръни!
П.П. Колегите де одиха у Брюксела много серт, бре!!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ба, удави ни леко. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието не можа да си окопа картофите, щото си развява кръшната снага из Европата и сега в печал.
Наздраве, Мръни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВремето се е утепало за пиене.
https://www.youtube.com/watch?v=9UmhcpaqFpY
https://www.youtube.com/watch?v=cyXX8rwKy4E
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Времето се е утепало за пиене.
https://www.youtube.com/watch?v=9UmhcpaqFpY
https://www.youtube.com/watch?v=cyXX8rwKy4E
- 1 like
Коментар
Коментар