Що го тормозите Колчо?Петък е ден за риба.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВръчили сме му въдица, серкме, няколко бомби ... и сме го изпратили да лови риба. Бая ще му трябва за Никулден - сумата му народ си пием питието у кръчмата
Колчо какво стана с рибата?There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Другото ако е излишно - излей го в миФкатапри вида на фрешчетата, че и добавката към тях...как ще я хвърляме
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениефреш от портокал и грейпфрут моля с две ледчета
Кръчмаря ни къде е?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениефреш от портокал и грейпфрут моля с две ледчета
Кръчмаря ни къде е?
Другото ако е излишно - излей го в миФката
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПо питие?There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВие сме смеете щото си мислите, че лесно ама питате ли ми черния дроб.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСтига пил бе серсемин.
от мен толкова...
и това за слушане ... Delerium - SilenceThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз пих бира за бъбреците, вино за сърцето, ракия за стомаха .... абе цял ден съм на лекарства мама му стараThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз пих бира за бъбреците, вино за сърцето, ракия за стомаха .... абе цял ден съм на лекарства мама му стара
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеедно бързо и за мен моля, че от сутринта съм на чайче само...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениечакаме някой да дойде с бутилка отлежало, голяма усмивка и готовност да сподели бутилката с ближнияи мезе нямаме...
Коментар
Коментар