If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ай сега, пак революциЙ на гаризонта ...
Аз тука с дизайнерско СПА съоръжиние Ви организирам, Вий пак мрънкате !!!
Ама срамота !!!
Ся, като отворя здравечрезводния кът, ще пристороя стаичка, къдет ще има масаж(и)...
Ся, кой, кого, колко, кога, какво() и прочее въпроси от организацинен характер ще ги реша допълнително... Според настроението ...
Ай убав ден и настроение всичким !!!
Днеска, ще ви черпа до побъркване !!!
Е, нЕма какво да си кривя душичката...така си ми на сърце! Туй е друга дума
След изпитО засядам на масаж да ми мине схващането
Ай сега, пак революциЙ на гаризонта ...
Аз тука с дизайнерско СПА съоръжиние Ви организирам, Вий пак мрънкате !!!
Ама срамота !!!
Ся, като отворя здравечрезводния кът, ще пристороя стаичка, къдет ще има масаж(и)...
Ся, кой, кого, колко, кога, какво() и прочее въпроси от организацинен характер ще ги реша допълнително... Според настроението ...
Ай убав ден и настроение всичким !!!
Днеска, ще ви черпа до побъркване !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Е те затва те уважаам, Бенжи !!!
разбран чойек си ...
Колчо тва, Колчо уноуа ...
Пийте си кротичко и се радвайте на демокрецията в заведението дето съм Ви осигурил...
Аа колчи почваш да не ми аресваш, дЪ знайш! Ще ни умориш от глад, пиене няма, папане няма..нищо няма и китки няма
ето момичета като не се сещат малко настроение да внесат поне ние да си го направим!
Е те затва те уважаам, Бенжи !!!
разбран чойек си ...
Колчо тва, Колчо уноуа ...
Пийте си кротичко и се радвайте на демокрецията в заведението дето съм Ви осигурил...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар