IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Ми ако си остане амфибия /щот не ми изглежда много на принц/ ... Май ще са въздържа
    Койту играй пичели, койту ни играй ......No Guts,No Glory дет'се вика
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      По п-п емотикона трябваше да е едно човече, което прави барбекю...... ама някакъв модераст ли , к'во ли ....
      Ама ако искаш да целуваш ....
      Ми ако си остане амфибия /щот не ми изглежда много на принц/ ... Май ще са въздържа
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Ай сега, пак революциЙ на гаризонта ...
        Аз тука с дизайнерско СПА съоръжиние Ви организирам, Вий пак мрънкате !!!
        Ама срамота !!!
        Ся, като отворя здравечрезводния кът, ще пристороя стаичка, къдет ще има масаж(и)...
        Ся, кой, кого, колко, кога, какво() и прочее въпроси от организацинен характер ще ги реша допълнително... Според настроението ...
        Ай убав ден и настроение всичким !!!
        Днеска, ще ви черпа до побъркване !!!
        Е, нЕма какво да си кривя душичката...така си ми на сърце! Туй е друга дума

След изпитО засядам на масаж да ми мине схващането
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

Бенджи, таз амфибия щъ тряя ли да я целувами
          Едно ирландско кафе за блясък в очите на ранина?
          По п-п емотикона трябваше да е едно човече, което прави барбекю...... ама някакъв модераст ли , к'во ли ....
          Ама ако искаш да целуваш ....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
            ....

Ай сега, пак революциЙ на гаризонта ...
            Аз тука с дизайнерско СПА съоръжиние Ви организирам, Вий пак мрънкате !!!
            Ама срамота !!!
            Ся, като отворя здравечрезводния кът, ще пристороя стаичка, къдет ще има масаж(и)...
            Ся, кой, кого, колко, кога, какво() и прочее въпроси от организацинен характер ще ги реша допълнително... Според настроението ...
            Ай убав ден и настроение всичким !!!
            Днеска, ще ви черпа до побъркване !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Бенджи, таз амфибия щъ тряя ли да я целувами
              Едно ирландско кафе за блясък в очите на ранина?
              Мечо

Коментар

През ум не ни минава такава скверна мисъл
                Наздраве!
                Наздраве.
                Life won't wait for you.

Коментар

Момичета, подавате ни реплики а после ... вулгарни сме били.
                  През ум не ни минава такава скверна мисъл
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                    Заповядайте едно поздравче от мен, в което има много спомени.

http://www.youtube.com/watch?v=TShgj...eature=related
                    Благодаря, Мия аз черпя с тази... http://www.youtube.com/watch?v=DhdeuCCY8N8

Коментар

• Заповядайте едно поздравче от мен, в което има много спомени.

http://www.youtube.com/watch?v=TShgj...eature=related
                      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Момичета, подавате ни реплики а после ... вулгарни сме били.
                        Life won't wait for you.

Коментар

Аа колчи почваш да не ми аресваш, дЪ знайш! Ще ни умориш от глад, пиене няма, папане няма..нищо няма и китки няма

ето момичета като не се сещат малко настроение да внесат поне ние да си го направим!

Устъй ги да са уважават момчетата, Арти
                          Как са тръгнали на "уважение" мое по-бързо да направят СПА помещението
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Е те затва те уважаам, Бенжи !!!
                            разбран чойек си ...
                            Колчо тва, Колчо уноуа ...
                            Пийте си кротичко и се радвайте на демокрецията в заведението дето съм Ви осигурил...
                            Аа колчи почваш да не ми аресваш, дЪ знайш! Ще ни умориш от глад, пиене няма, папане няма..нищо няма и китки няма

ето момичета като не се сещат малко настроение да внесат поне ние да си го направим!

Коментар

Тнм как искам риба...добре, добре

Колчо какво стана с рибата?
                              Пази я за 6 декември
                              Мечо

Коментар

Що го тормозите Колчо?Петък е ден за риба.
                                Е те затва те уважаам, Бенжи !!!
                                разбран чойек си ...
                                Колчо тва, Колчо уноуа ...
                                Пийте си кротичко и се радвайте на демокрецията в заведението дето съм Ви осигурил...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X