Първоначално изпратено от mia11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Аз знам един начин, по който мъжът може да направи любимата си щастлива!
Ето как:
http://www.youtube.com/watch?v=OfgyO...ayer_embedded#!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАхъ, целувах. Не точно жаба де, ама не се оплаквамLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеОсобено ако я снабдиш с повечко паричкиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЦелувала си жаба или нек'ва друга играПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеОсобено ако я снабдиш с повечко паричкиGame over!
p.p. аз к'во ходих да взимам... напазарувах си за вкъщи риба, пък не си взех нищо за обядThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи, то тъз игра съм я играла. Ще взема да оставя Арти да се пробваLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеп.п. ние не сме никак сложни, напротив толкова е лесно и елементарно да накараш една жена да се чувства щастлива и доволна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеТнм наздраветочно така...
п.п. ние не сме никак сложни, напротив толкова е лесно и елементарно да накараш една жена да се чувства щастлива и доволна и същевременно да си правиш каквото си искаш. Ама повечето "левенти" ви мързи да мислите!
Enigma - Now We Are Free - http://www.youtube.com/watch?feature...RZOln78O0&NR=1!
Момчетата от кръчмата полагат усилия. Ние си мрънкаме просто по навик - да ни губим тренинг.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКойту играй пичели, койту ни играй ......No Guts,No Glory дет'се викаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКакто и преди съм споделяла: жената или е болна, или е недоволна. Ши мрънками!
Ко стана с Никулден и:
То без дъх живее,
хладно леденее,
и без жажда пие,
в ризница се крие.
Смърт му е земята,
островчето смята
за баир висок;
бистрия поток
смята за ветрец.
Гладък хубавец!
...!?точно така...
п.п. ние не сме никак сложни, напротив толкова е лесно и елементарно да накараш една жена да се чувства щастлива и доволна и същевременно да си правиш каквото си искаш. Ама повечето "левенти" ви мързи да мислите!
Enigma - Now We Are Free - http://www.youtube.com/watch?feature...RZOln78O0&NR=1There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАй сега, пак революциЙ на гаризонта ...
Аз тука с дизайнерско СПА съоръжиние Ви организирам, Вий пак мрънкате !!!
Ама срамота !!!
Ся, като отворя здравечрезводния кът, ще пристороя стаичка, къдет ще има масаж(и)...
Ся, кой, кого, колко, кога, какво() и прочее въпроси от организацинен характер ще ги реша допълнително... Според настроението ...
Ай убав ден и настроение всичким !!!
Днеска, ще ви черпа до побъркване !!!
Ко стана с Никулден и:
То без дъх живее,
хладно леденее,
и без жажда пие,
в ризница се крие.
Смърт му е земята,
островчето смята
за баир висок;
бистрия поток
смята за ветрец.
Гладък хубавец!
...!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипвай. Освен това аз днеска ше хапна по-здраво от обикновено щото съм гладен ужасТно.There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар