If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уважаеми журналисти,
Резултатът от анкетата в темата за кирилицата, само трябва да Ви говори, че темата е актуална и никой не трябва да се страхува от свободното излагане на своите мисли, поне в демокрациите казват, че е така. Но явно в този форум, не е така. Ясно, че вече една част от българския народ предпочита да пише само на латиница и това , че заключихте темата нищо не променя.
Де замълчи да не заключат сега и тая тема!
P.S.: Резултата показа, че резанките са навсякъде.
Уважаеми журналисти,
Резултатът от анкетата в темата за кирилицата, само трябва да Ви говори, че темата е актуална и никой не трябва да се страхува от свободното излагане на своите мисли, поне в демокрациите казват, че е така. Но явно в този форум, не е така. Ясно, че вече една част от българския народ предпочита да пише само на латиница и това , че заключихте темата нищо не променя.
Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Екипа модератори ще се радваме на сигнали, както и обратна връзка по тези и други подобни възникващи проблеми. Всичко това ще спомагне за коректността на работата ни.
Успешна седмица
Модератор
Първоначално изпратено от luboil
Първоначално изпратено от модератор
Здравейте luboil,
екипът не е изтривал подобно мнение.
Модератор
Срам, срам,срам,
това е!
Не ми е ясно защо поста ми в който казах, че министъра на финансите Дянков трябва да се оценява по това какво е направил, прави и ще направи, а не по това в какви класации е, къде и с каква оценка е завършил, та този пост е изтрит?
Нищо нецензурно нито обидно.
От цялата работа си правя извода, че някои форумци са привилегировани.
Ама това си е за ваша сметка...
Приемам, че казвате истината и проблема е другаде.
Все пак си написах поста, излезе ми, че поста е пратен успешно в темата и се появи и самата тема с поста. След 5 мин беше изчезнал.
Все пак Ви благодаря за проверката.
Здравейте luboil,
Модератор
Срам, срам,срам,
това е!
Не ми е ясно защо поста ми в който казах, че министъра на финансите Дянков трябва да се оценява по това какво е направил, прави и ще направи, а не по това в какви класации е, къде и с каква оценка е завършил, та този пост е изтрит?
Приемам, че казвате истината и проблема е другаде.
Все пак си написах поста, излезе ми, че поста е пратен успешно в темата и се появи и самата тема с поста. След 5 мин беше изчезнал.
Все пак Ви благодаря за проверката.
Моля да проверите и да напишете някакво съобщение, кога ще бъдат заверени сметките на инвеститорите с парите от дивидента на Фонд недвижими имоти. От дружествота твърдят, че вече са превели парите в ЦД.
Обадих се в дружеството
тел. 988 63 40
Неофициално ми казаха че ресурса е налице и дивидента ще бъде изплатен.
Всеки може да се обади и да попита лично.
По принцип не би трябвало вече да е нареден към ЦД АД, защото не е обявена дата за изплащане на дивидента, което съобщение трябва да бъде публикувано чрез БФБ-София.
Здравейте luboil,
Модератор
Срам, срам,срам,
това е!
Марияне прав си - но точно посочената от теб за пример анкета е абсурдна!!! една анкета, за да е обективна трябва да съдържа поне 3 отговора - ДА, НЕ, НЕ Знам(или НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ), затова и заради угодническите заглавия ние отваряме нови теми....
[/quote]
и двете анкети не са отваряни от мен, а от потребители и не нося отговорност за формулирането на въпросите и отговорите
Коментар