IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13586

Абе няма ли на тоя малумник някой да му сложи един бан?
    Възмутен съм от примитивните му теми и мнения в които си пита и отговаря най- вече сам и се опитва да насочи някакво внимание към ЕвроФутбол и...
    В унисон с мненията му и правописа е за начално училище.

Коментар

• Искам отново да обърна внимание,
      че някои от модитата са прекалено нежни -
      не може да се трие всяко мнение с което се обръщаш към форумците!
      И то не става въпрос за някакви тежки обиди и псувни, а сблъсък на мнения.
      С лек хумористичен привкус.

Преди време писах че най-вероятно това не е форум на някой манастир,
      но явно нещата отиват натам.
      Модито с инициали хикс игрек да не ходи и да подсмърча по мен непрекъснато.
      Ако чувства нежната си душа наранена, четейки тук, да вземе да си намери някое гадже.
      Друг е въпроса дали въобще трябва да е моди!
      Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Здравейте .В последнните 1 ,2 седмици зачести следния проблем -влизането ми в дадена тема се затруднява -долу индикатора за изпълване спира на 90% и се налага да рефрешвам Ползвам нов комп и има нужда от някаква настройка явно .Предварително балгодаря .

Коментар

• Извинявам се от името на екипа
          темата ще бъде пусната отново

Коментар

• Недопустимо е да се държи така.

Коментар

• Трябва Инвестора да излезе с официално становище по отношение на темата за Старите кучета.

Не е ясно защо темата е изтрита, при положение, че са спазени всички форумни правила.

И този, който я е изтрил или да се извини публично и да върне темата или да аргументира своите действия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm
                Нямам намерение да водя безкраен нощен диалог! Във въпросната ти тема помолих да се избягват излишните мнения и спамът! За трети път го пиша- "мяу", "бау" няма как да се вместят! Както и самото заглавие и смисъл на темата ти.
                Дали сте се събрали кой е стар и кой млад (определенията са в кавички). Кой ще го определи, по постинги, регистрация или как?
                Самата тема предразполага раздори. Не е нужно. Това е личното ми мнение.
                Колегите имат думата...
                Добре. Приключваме диалога. Само отбелязвам, че темата не беше "моя", друг колега я започна, също много уважаван между другото.... Позволявам си да отбележа и следните две неща:

1. Този път "личното ти мнение" е неправилно, най-малкото защото предполага "бъдещи" раздори, преди те да са се случили.
                2. Известната на мен политика на Инвестора е по възможност да се трият мнения, а не теми - т.е. "мяу" и "бау" можеше да бъдат изтрити, ако толкова те дразнят.

С това приключвам този разговор. А колегите ти ще имат думата - бъди сигурен
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Нямам намерение да водя безкраен нощен диалог! Във въпросната ти тема помолих да се избягват излишните мнения и спамът! За трети път го пиша- "мяу", "бау" няма как да се вместят! Както и самото заглавие и смисъл на темата ти.
                  Дали сте се събрали кой е стар и кой млад (определенията са в кавички). Кой ще го определи, по постинги, регистрация или как?
                  Колегите имат думата...

Къде ги видя тези радори ... по скоро майтапи на хора и изкарали по-голяма криза на борсата от 1929 и оцеляли ..

Твоето модериране е поредното доказателство че този форум запада и то с благословията на Инвестора !
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Нямам намерение да водя безкраен нощен диалог! Във въпросната ти тема помолих да се избягват излишните мнения и спамът! За трети път го пиша- "мяу", "бау" няма как да се вместят! Както и самото заглавие и смисъл на темата ти.
                    Колегите имат думата...

Коментар

"Бе" с "Моля" не ми се връзва. Смени си тона ако обичаш!
                      Не търпя теми със спам.
                      И къде е спамът? Би ли обяснил? И би ли се легитимирал все пак - модератор ли си или някой с мания за величие? А тонът ми ще е от сорта "каквото повикало - такова се обадило". Ако си новоназначен модератор, би трябвало да знаеш, че този форум не е тийнейджърски и ако имаш модераторски навици от такива форуми, ще трябва да си ги избиеш много бързо от главата.......

Коментар

• "Бе" с "Моля" не ми се връзва. Смени си тона ако обичаш!
                        Не търпя теми със спам.

Коментар

Помолих без спам в самата тема! Мяуу и бауу- в кавички, бяха такива! Предупредих любезно, но не съм полицай!
                          Красимир и Мариян да ти отговорят по-подробно ако желаят!
                          А ти какъв си бе, та си позволяваш да триеш теми? Щото това подразбирам от изявлението ти..... И какъв спам видя, би ли обяснил, моля! Най-вече бих желал да го съпоставиш тоя "спам" със съдържанието на 40-те теми от първа страница в които е писано за последно! И не се съмнявай, че Мариян и Красимир ще ми отговорят - не съм кой да е.

Коментар

• Помолих без спам в самата тема! Мяуу и бауу- в кавички, бяха такива! Предупредих любезно, но не съм полицай!
                            Красимир и Мариян да ти отговорят по-подробно ако желаят!

Коментар

• Само не разбрах какво и беше на темата "Преброяване на старите кучета" ..... Защо трябваше да бъде изтрита? Нямаше нищо нередно в нея, освен ако носталгията и спомените за времето когато Инвесторът беше млад с нещо дразнят някой модератор с жълто около устата .... Ако са се появили някакви обидни мнения, можеше само те да бъдат изтрити ....

Държа на отговор от Мариян или Красимир! Мисля че имам право на това!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                                Първоначално изпратено от hah
                                Аз нямам такъв проблем. На мен прочетените ми се отразяват веднага, но при постването на нов коментар темата се премества най-отгоре примерно след минута.
                                давайте презареждане и всичко ще си е ОК :-)
                                те комунистите все презареждане им е в главата

тази година и на бузлуджа пак "презареждане" бе лозунга

майтап, бе, уили
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X