IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki
    Първоначално изпратено от psycoholic
    Първоначално изпратено от hah
    в гугъл
    site:forum.investor.bg ключови думи
    Ой, как мога скоростно да търся мнение на съфорумец в тема?
    Примерно, Джей е дал едни прогнози, които са незнам си къде в темата му и пада едно мощно безрезултатно ровене! Има ли начин да се търси културно, а не да се минава всяко мнение? Примерно по зададени ключови думи!
    Пак ми е дървено! :-)
    Инвесторци да се напънат да ми намравят локално търсене!
    психо, кажи им направо какво търсиш , да ти го намерят и да ти го изпратят - какво ще се занимаваш ти с търсене
    Хехехе, аре са, във века на технологиите ще инструктирам скрибовете да ровят из манускрипта! ;-)
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
      Първоначално изпратено от hah
      в гугъл
      Примерно, Джей е дал едни прогнози, които са незнам си къде в темата му и пада едно мощно безрезултатно ровене! Има ли начин да се търси културно, а не да се минава всяко мнение? Примерно по зададени ключови думи!
      психо, кажи им направо какво търсиш , да ти го намерят и да ти го изпратят - какво ще се занимаваш ти с търсене
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
        в гугъл
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• в гугъл
          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Ой, как мога скоростно да търся мнение на съфорумец в тема?

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
              Относно статията "Холдинг Пътища ще продава свои и чужди вземания".

Колеги бъдете коректни и коригирайте вида валута.

Така поднесено е некоректно към нас и към самото дружество.!!!!!!!!
              Коригирано от лв. на евро

Коментар

• Относно статията "Холдинг Пътища ще продава свои и чужди вземания".

Колеги бъдете коректни и коригирайте вида валута.

Така поднесено е некоректно към нас и към самото дружество.!!!!!!!!

Коментар

• Aбе модита, или търкайте нацяло, или не пипайте постовете!
                  Стига с тези манипулации!

Какво лошо има в израза
                  Интересно как ще го коментира педлю
                  Ta го изтрихте, манипулирайки целия ми пост?

Откъде ги научихте тези комунистическо-йезуитски номера???
                  Подозирам, че това пак е хикс игрек.
                  Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                    Марияне,
                    оправете си заглавието на водещата статия

ако светът беше загубил само 50 млрд. от кризата - с мед да я мажеш такава криза.
                    иначе в статията е верно.
                    Благодарим за сигнала. Коригирахме цифрата

Коментар

• Марияне,
                      оправете си заглавието на водещата статия

ако светът беше загубил само 50 млрд. от кризата - с мед да я мажеш такава криза.
                      иначе в статията е верно.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Проблем !

Здравейте, защо на страниците на дружесвата ги няма графиките, а ми дава някакъв адрес на тяхно място ?

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                          Марияне,
                          зачестиха и отписванията - ето поредното:

Независимост 40 АД ще проведе общо събрание на акционерите на 09.10.2009 г., на което ще бъде гласувано дружеството да бъде отписано от публичния регистър.

наскоро имаше още няколко такива случая
                          не притежавам акции от това дружество! не е препоръка за търговия

понеже отворих тема за дружедства пред ликвидация, дали няма да е уместно да се направи такава за ОТПИСАНИ дружества.

желая на целия Ви екип приятна и успешна работа :-)
                          Добра идея, моля отворете такава тема
                          да не вземам идеята ви

Мисля, че наскоро такива стъпки предприеха и Петър Караминчев АД и Рила Боровец АД

Коментар

• Марияне,
                            зачестиха и отписванията - ето поредното:

Независимост 40 АД ще проведе общо събрание на акционерите на 09.10.2009 г., на което ще бъде гласувано дружеството да бъде отписано от публичния регистър.

наскоро имаше още няколко такива случая
                            не притежавам акции от това дружество! не е препоръка за търговия

понеже отворих тема за дружедства пред ликвидация, дали няма да е уместно да се направи такава за ОТПИСАНИ дружества.

желая на целия Ви екип приятна и успешна работа :-)

Коментар

• Дали пък нежната душа не е скрит гей?

Mариане, нали на лични ми каза че ще го уволняваш?
                              Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• За темата за инвестиция в пункт на еврофутбол ли става на въпрос? Ако да що я делнахте темата тя си беше инвеститорска а имаше добри отговори в нея като я четох за последно следобед... незнам дали zalagania не е изтрещял като предния път накрая ама тои си е такъв някакъв малък дето има потенциал можеше само да се почисти от спама ако е имало такъв...
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X