IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моля, да обсъдите следната идея, целяща увеличаване приходите на инвестора, оставане тук на юзърите и спиране писането с по 10 ника (И НАЙ-ВЕЧЕ гласуването с много никове):

въведете някаква минимална такса за да се пише в инвестора.
    Примерно 20 лв. за месец, за да може ника ти да има право да публикува и гласува в форума на инвестора.

И още една идея ми хрумна затворете форума да е видим само от регистрираните потребители, така ще се увеличат регистрираните потребители, което пак ще ви донесе приходи ;-).
    http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=12974&r=89

Коментар

• Не работи опцията ъвеждане на сделка.

Коментар

• Не работи опцията ъвеждане на сделка.

Коментар

• докога кристо ще копи-пейства?

и ще изтривате справедливата критика на нахалството???

Коментар

• абе 4-ти реактор не бачка вече, казвам го със скръб...

понеже ще му плащаме масрафа и понеже е бъкан със ЗАПАДНА техника...

Международни експерти проверяват 4 и 5 блок на АЕЦ Козлодуй
            15.06.2009 17:24 http://www.investor.bg/?cat=5&id=82127

От 15 до 26 юни Световната асоциация на организациите, експлоатиращи атомни електроцентрали (World Association of Nuclear Operators - WANO), ще извърши партньорска проверка на 1000-мегаватовите 5 и 6 блок на “АЕЦ Козлодуй” ЕАД, съобщиха от централата.

Коментар

• Бихте ли разчистили темата за Софкома ?
              Мерси предварително !

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                Дали е възможно да направите една секция на сайта в розово, защото нуждата от такава определено е назряла с времето!
                Видно е, че една част от пишещите са хора с хомо-разбирания, които търсят контакт помежду си, но попадат и случайно на никове като моя!

така ще ни облекчите и хората с такива разбирания няма да си губят врамето с хетеросексуални ндивиди като мен, а ще си контактуват на воля помежду си!
                Проучванията на учените сочат, че над 10% от харата са такива!

мисля, че може и си заслужава да помислите върху предложението ми защото ми писна от задявки

:-)

НАПРИМЕР:

Първоначално изпратено от Gaki
                На вниманието на Пепи:

"Говорила тьi,что в среду
                Дашь и с зади и с переду,
                Я пришиб,тебе нема...
                Пидманула,пидвела".
                Би-Гю,подвеждаш и модератора и останалите съфорумци.Вероятно се дължи на деформираното ти съзнание и морал.Това,което е отправено към Пепи е словесна закачка и се отнася за хетеросексуални мъже,какъвто не си.Ти си "Би".Срам ме е да го напиша,но ако беше отправено на твоето внимание,щеше да изглежда така:
                "Говорила,что в средУ
                Дашь сзадУ и спередУ".

Откриваш ли разликата,СТУКАЧ?Но нали си "Би",дали и БОГ ще ти прости?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
                  Още нещо:
                  Погледнах сайта в профила ти - опитва да зареди вирус чрез iframe - типично по комунистически.
                  Абе ако може някой моди да изтрие този линк, че доста хора могат да пострадат заради него.
                  Първоначално изпратено от SoKoLoV
                  Гугълчо, сладурче, какво е това бе?
                  http://www.senseofbulgaria.org/index_real.php
                  Адреса има вирус и то лош вирус.....
                  по този донос блокирахте сайт за българската природа - НИКОГА НЯМА ДА ГО ПРОСТЯ ТОВА!!!

обвинението във вирусология е като клеветата и набеждаването!!!

НАСИЛИЕТО Е ОРЪЖИЕ НА СЛАБИТЕ!!!

Коментар

• [quote="Петър Караиванов"][quote="Мариян Йорданов"]
                    Първоначално изпратено от netware5
                    Докога ще го търпите този? http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13271&r=38

Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Изтрих
                    мерси за сигнала
                    Браво бе Маряне ! Вие май като гледам май скоро и ще се вземете?
                    Ще ме поканите ли мен на паметното събитие?
                    теб никой, никъде не те кани бе, не си ли разбрал

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                      Първоначално изпратено от netware5

Ай сиктир и на теб бе ревльо....сдухан педал който тропка като най-голямата порта в първи клас.Цървул сдухан селски смотан.Ай Сиктир и на теб.

П.С. Между другото съм решил да направя едно предаване което ще се казва точно така - "Ай сиктир...." за цървули като теб в чиито речник това словосъчетание е може би най често използваното...... дигитален мръсен,гнусен селски,смотан,запарен ГЪЗ !!!
                      Изтрих
                      мерси за сигнала
                      Браво бе Маряне ! Вие май като гледам май скоро и ще се вземете?
                      Ще ме поканите ли мен на паметното събитие?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5

Ай сиктир и на теб бе ревльо....сдухан педал който тропка като най-голямата порта в първи клас.Цървул сдухан селски смотан.Ай Сиктир и на теб.

П.С. Между другото съм решил да направя едно предаване което ще се казва точно така - "Ай сиктир...." за цървули като теб в чиито речник това словосъчетание е може би най често използваното...... дигитален мръсен,гнусен селски,смотан,запарен ГЪЗ !!!
                        Изтрих
                        мерси за сигнала

Коментар

• Докога ще го търпите този? http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13271&r=38

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Изтрито е защото не е било по темата
                            Такива разговори се водят на лични съобщения

След като ми свързвате името с ОК, може да го свържете и с папата, ама и в двата случая грешката ще е еднаква, защото аз просто не съм те. Нито съм майка, нито баща, нито нищо на папата или на ОК и абсолютно не нося отговорност дори да опекат домашния си любимец на фурна и да го поръсят със сос.

Моля пишете по темата, каквито са правилата на форума
                            На никого не му е приятно да влезе в темата за ЕУБГ (в случая) и да чете разговор на не ЕУБГ основа

Отворете тема "Разконсипириране на никове".

а това не знам как да го тълкувам
                            "Отдавна е ясно, че инвестор.бг (или поне отделни негови служители) не са съвсем безучастни и безпристрастни към това, което става на БФБ и по-конкретни (по-ликвидни) позиции."

Аз лични съм напълно безпристрастен, защото нямам от ликвидни позиции, държа си още от IPO_то (първото IPO в БГ) акции на IBG и така.

Колегите са също абсолютно безпристрастни и тези обиди, абсолютно безпочвани, са плод на някакви ваши загуби на борсата, за които прехвърляте вината върху когото ви падне.

Все пак да не забравяме, че търговията е рискова, икономиката е на цикли и не трябва да се търсят виновни, дори в себе си. Аз също много пъти съм губил (в последните 11 г. откакто съм правил спекули) но не обвиням напосоки из форума.

Извинявам се за откровеността, но е време за анализ и писане по темата
                            Ако някой спами темата и не пише по нея винаги може да ми пишете за да го изтрия
                            никой не е казал,че си те, а че си приятел на някои никове.

Коментар

• ПК пак налази с анкетите

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13064&r=24
                              http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=10663&r=6965
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Изтрито е защото не е било по темата
                                Такива разговори се водят на лични съобщения

След като ми свързвате името с ОК, може да го свържете и с папата, ама и в двата случая грешката ще е еднаква, защото аз просто не съм те. Нито съм майка, нито баща, нито нищо на папата или на ОК и абсолютно не нося отговорност дори да опекат домашния си любимец на фурна и да го поръсят със сос.

Моля пишете по темата, каквито са правилата на форума
                                На никого не му е приятно да влезе в темата за ЕУБГ (в случая) и да чете разговор на не ЕУБГ основа

Отворете тема "Разконсипириране на никове".

а това не знам как да го тълкувам
                                "Отдавна е ясно, че инвестор.бг (или поне отделни негови служители) не са съвсем безучастни и безпристрастни към това, което става на БФБ и по-конкретни (по-ликвидни) позиции."

Аз лични съм напълно безпристрастен, защото нямам от ликвидни позиции, държа си още от IPO_то (първото IPO в БГ) акции на IBG и така.

Колегите са също абсолютно безпристрастни и тези обиди, абсолютно безпочвани, са плод на някакви ваши загуби на борсата, за които прехвърляте вината върху когото ви падне.

Все пак да не забравяме, че търговията е рискова, икономиката е на цикли и не трябва да се търсят виновни, дори в себе си. Аз също много пъти съм губил (в последните 11 г. откакто съм правил спекули) но не обвиням напосоки из форума.

Извинявам се за откровеността, но е време за анализ и писане по темата
                                Ако някой спами темата и не пише по нея винаги може да ми пишете за да го изтрия
                                Няма загуби Марияне, не обяснявай всичко със загуби. Ника който започна с обидите се скри и сигурно има защо. Прави впечатление, че модерирате много избирателно и тенденциозно. Понякога простотии и цинизми стоят с дни без никой да ги пипне. Изясняването на това кой и защо пише ОПРЕДЕЛЕНИ НЕЩА В ОПРЕДЕЛЕНА ТЕМА СЪЩО ИМА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТЕМАТА. Не очаквай като отвориш Еврохолд и да четеш само анализи, таблици и отчети. На всеки средоинтелигентен човек му е ясно, че медиите нито са независими, нито са безпристрастни. Честно казано мен не ме интересува особено нито подобието на борса БФБ, нито великия форум на инвестор.бг, но определено побългарявате всичко, в недобрия смисъл на думата.

Коментар

Working...
                                X