IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от модератор
    Първоначално изпратено от be_google
    има известна субективност в заличаването на теми - например има теми за Виденов, за Костов, за ББ, за Милан В. .... :-)

Първоначално изпратено от dnb
    Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от e$trade
    Ей, бунаци - защо закривате теми без основание - кой ви плаща бе нещастници с по 300 лв. заплати????
    Хехехехехеее, аз се чудех, защо си толкоз прост, но сега всичко ми се изяснява, ти си бил и рязан патлак....хехехехе
    да, аз това тръгнах да пиша ама заключиха темата
    ужасТ
    Моля пишете по политчески въпроси в тема "Политика"
    съгласен съм,
    дори ви предлагам да се заключат всички политически подтеми от понеделник и да остане само "ПОЛИТИКА"!
    мисля, че има нужда от някакъв регламент за отваряне на нови теми

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
      има известна субективност в заличаването на теми - например има теми за Виденов, за Костов, за ББ, за Милан В. .... :-)

Ей, бунаци - защо закривате теми без основание - кой ви плаща бе нещастници с по 300 лв. заплати????
      Хехехехехеее, аз се чудех, защо си толкоз прост, но сега всичко ми се изяснява, ти си бил и рязан патлак....хехехехе
      ужасТ
      Моля пишете по политчески въпроси в тема "Политика"

Коментар

• има известна субективност в заличаването на теми - например има теми за Виденов, за Костов, за ББ, за Милан В. .... :-)

ужасТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          ужасТ

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade

Коментар

• Ей, бунаци - защо закривате теми без основание - кой ви плаща бе нещастници с по 300 лв. заплати????

Коментар

• този "колега" за пореден път си позволя да манипулира аудиторията ка то ми приписва НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ и НИЦИТИРАНИ от мен неща!!!!

настоявам да му се обърне внимание, както и извинение!

НЕ ЦИТИРАМ нищо от кръга "прокопиев"!!!!

благодаря предварително!

Първоначално изпратено от badboy333
                Първоначално изпратено от be_google

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/...ariia/?ref=rss

Световната банка и "Фрийдъм хаус" за България: Управлението е сред най-слабите, демокрацията не е необратима

Държавното управление на България е сред най-слабите в Европа, а демокрацията все още не е установена необратимо и не е достатъчно жизнена. Това са двата основни извода от публикуваните в един ден в сряда доклади на Световната банка (СБ) и базираната в САЩ неправителствена организация "Фрийдъм хаус".

"Фрийдъм хаус" отчита, че през миналата година България е изостанала или не е отбелязала напредък по много от важните показатели за състоянието на демокрацията. Най-видно е това при борбата с корупцията и независимостта на медиите.

В годишния си доклад "Страни в преход" експертите на Световната банка заключават, че през 2008 г. България е имала най-неефективното правителство за последните 10 години. По качество на държавното управление и контрола върху корупцията страната е сравнима с европейските държави извън ЕС, като по върховенство на закона е зад Черна гора, посочва докладът.
                Браво be_google,Взел си си поука,че истината е болезнено нещо!!!

Коментар

• А пък темата за оптимизма спешно се нуждае от помощта на модератора...
                  Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• а ти какво правиш в тема Оптимизъм след като си заклет песимист - значи хем си ни на гости, хем ще плюеш срещу доманиките си и на протокола??? Ами не става - дори провинението ти е още по-сериозноо, защото ти знаеш какво правиш, умен си, но имаш едно колкото интелигентно, толкова и деструктивно злорадство!

така, че не се оплаквай - приеми мъжки борбата! :-)

Първоначално изпратено от споменЪ
                    модито, по принцип нямам нищо против циничните коментари на лукчо и останалите псевдо-оптимисти, дори напротив - искренно се забавлявам с тях, но къде ви е равнопоставеността?
                    значи държите във форума коментари, в които се говори за ритуални изнасилвания, за вазелин и т.н., коментари, които съвсем естествено пораждат контра-отговори, обаче вие триете отговорите, които съдържат същите цинизми, но оставате постингите, които са ги предизвикали. малко двоен стандарт май?

Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                    Апокалиптосите ще бъдат ритуално изнасилени.
                    Това се вижда от 2800 километра.

КомплексЪ пак избива комплекси.
                    Никакво развитие. Никакво.

А апокалиптосите да идат да си купят вазелин. Ще им потрябва със сигурност.

След тези мои думи очаквам включване от КомплексЪ.
                    като си толкова надъхан, кажи си името и веднага пращам този коментар на шефа ти - нека сам прицени дали модерираш според правилата и дали горните коментари имат място във форума.

Коментар

• модито, по принцип нямам нищо против циничните коментари на лукчо и останалите псевдо-оптимисти, дори напротив - искренно се забавлявам с тях, но къде ви е равнопоставеността?
                      значи държите във форума коментари, в които се говори за ритуални изнасилвания, за вазелин и т.н., коментари, които съвсем естествено пораждат контра-отговори, обаче вие триете отговорите, които съдържат същите цинизми, но оставате постингите, които са ги предизвикали. малко двоен стандарт май?

Апокалиптосите ще бъдат ритуално изнасилени.
                      Това се вижда от 2800 километра.

КомплексЪ пак избива комплекси.
                      Никакво развитие. Никакво.

А апокалиптосите да идат да си купят вазелин. Ще им потрябва със сигурност.

След тези мои думи очаквам включване от КомплексЪ.
                      като си толкова надъхан, кажи си името и веднага пращам този коментар на шефа ти - нека сам прицени дали модерираш според правилата и дали горните коментари имат място във форума.

Коментар

• като се обръщаме към инвестора,не се обръщам към модератора,а към собствениците,които са и отговорни за собственоста си.Така,че тука не би трябвало,модераторите да си правят каквото искат.КОмунист,обида ли е.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Газпром ще инвестира 2,5 млрд. долара в Нигария

Май сте сбъркали държавата

Коментар

• няма ли кой да спазва ПРАВИЛАТА на този форум??????????????????????

Има си тема за енемона
                            защо да пускаме и втора:
                            http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13310&r=11

??????????

Коментар

• тази тема пък защо я заключихте:

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13294&r=62

не е политическа, с каквито напоследък се прекали наистина...?

Коментар

• Първоначално изпратено от forum
                                въведете някаква минимална такса за да се пише в инвестора.
                                Примерно 20 лв. за месец, за да може ника ти да има право да публикува и гласува в форума на инвестора.
                                По указания начин форума остава изцяло в ръцете на партийните членове.
                                Имам и аз една молба. Вземете се в ръце и спрете шизофренията на определени потребители, изразяваща се в разстотяване на личността !
                                Благодаря предварително !

Коментар

Working...
                                X