IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изтрито е защото не е било по темата
    Такива разговори се водят на лични съобщения

След като ми свързвате името с ОК, може да го свържете и с папата, ама и в двата случая грешката ще е еднаква, защото аз просто не съм те. Нито съм майка, нито баща, нито нищо на папата или на ОК и абсолютно не нося отговорност дори да опекат домашния си любимец на фурна и да го поръсят със сос.

Моля пишете по темата, каквито са правилата на форума
    На никого не му е приятно да влезе в темата за ЕУБГ (в случая) и да чете разговор на не ЕУБГ основа

Отворете тема "Разконсипириране на никове".

а това не знам как да го тълкувам
    "Отдавна е ясно, че инвестор.бг (или поне отделни негови служители) не са съвсем безучастни и безпристрастни към това, което става на БФБ и по-конкретни (по-ликвидни) позиции."

Аз лични съм напълно безпристрастен, защото нямам от ликвидни позиции, държа си още от IPO_то (първото IPO в БГ) акции на IBG и така.

Колегите са също абсолютно безпристрастни и тези обиди, абсолютно безпочвани, са плод на някакви ваши загуби на борсата, за които прехвърляте вината върху когото ви падне.

Все пак да не забравяме, че търговията е рискова, икономиката е на цикли и не трябва да се търсят виновни, дори в себе си. Аз също много пъти съм губил (в последните 11 г. откакто съм правил спекули) но не обвиням напосоки из форума.

Извинявам се за откровеността, но е време за анализ и писане по темата
    Ако някой спами темата и не пише по нея винаги може да ми пишете за да го изтрия

Коментар

• Модератора, защо изтри последният ми пост (въпросс) към Кристо? В него нямаше и една обидна дума ( а с обидите той започна).
      Да повторим въпроса:
      Кристо, кой от никовете изброени от Атила е другия ти ник и за кого работиш?
      Аз лично имам известни предположения, но засега ще ги запазя за себе си.
      Единия от по-интелигентните манипулатори тук е О.К, стар приятел на видния финансов журналист М.Й.
      Отдавна е ясно, че инвестор.бг (или поне отделни негови служители) не са съвсем безучастни и безпристрастни към това, което става на БФБ и по-конкретни (по-ликвидни) позиции.
      Надявам се да не видите нещо обидно в поста ми и да не го триете, обратното ще затвърди мнението ми, че манипулациите срават с ваше съгласие.

Коментар

• Спарведливи сте! Факт е!

Аз повече грижи днес няма да ви създавам!

Усмихнат ден и спорна работа!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
          Дали е възможно да направите една секция на сайта в розово, защото нуждата от такава определено е назряла с времето!
          Да-да, пуснете пак и онази реклама за дългото удоволствие, нищо че беше оранжева :-)

Коментар

• Ами пак съм аз ПК отново се появи в темата за Латвия и пак пусна линк към тъпия си сайт с анкети Дано да има дежурен модератор
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Дали е възможно да направите една секция на сайта в розово, защото нуждата от такава определено е назряла с времето!
              Видно е, че една част от пишещите са хора с хомо-разбирания, които търсят контакт помежду си, но попадат и случайно на никове като моя!

така ще ни облекчите и хората с такива разбирания няма да си губят врамето с хетеросексуални ндивиди като мен, а ще си контактуват на воля помежду си!
              Проучванията на учените сочат, че над 10% от харата са такива!

мисля, че може и си заслужава да помислите върху предложението ми защото ми писна от задявки

:-)

НАПРИМЕР:

Първоначално изпратено от Gaki
              На вниманието на Пепи:

"Говорила тьi,что в среду
              Даш и с зади и с переду,
              Я пришиб,тебе нема...
              Пидманула,пидвела".

Коментар

• ПК пак цъфна в темата за Латвия и пуска линкове към измисления си сайт с анкети. Що не пуснете един бот да го реже тоя сайт, както някои други? Или Пешо си плаща?

Коментар

• Имате работа в темата за HDPAT
                  Като няма търговия, някои участници си организират алтернативни развлечения във форума
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Благодаря Инвесторе! Сега остава да изясните правните уловки. Защото миноритарният акционер очевидно има нещо предвид като вкарва такава точка в дневния ред на ОСА. Изглежда им някаква уловка, така че да спре предложението на мажоритаря за безвъзмездното предаване на инфраструктурата..... Не ми се рови да го търся, но явно HSLB няма да си остави магарето в калта.

Коментар

• Инвесторе, защо не разчепкате новината за внесеното от HSLB предложение на ОСА на Слънчев бряг АД да се гласува ликвидацията му. Има го обявено в Търговския регистър. Явно това е реакцията на миноритарния акционер на предложението на държавата за безвъзмездно прехвърляне на инфраструктурата на курорта на община Несебър. Ще се радвам да науча какви са възможностите за гласуване на ОСА на двете предложения - кой може да гласува, стопира ли се някое от предложенията и т.н.

Коментар

• настоявам да обърнете внимание на гласуването тук

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13243&r=88

за минути една камара гласове!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                          Първоначално изпратено от wannarock
                          Първоначално изпратено от netware5
                          http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13250&r=0

До кога ще го търпите тоя? Оспами целия форум с линкове към сайта си! Решете най-сетне проблема Петър Караиванов!
                          човекът си плаща явно
                          Не е така, защото му изтриха темата Но явно е много активен и модераторите не могат да му насмогнат Поради това призовавам всички форумци да следят за тази зараза и да сигнализират веднага тук за да помогнем на модератора в неравната му борба
                          като имаш време и желание си го следи

с бг е пълно с идиоти - мога ли да следя всички а и на модитата им се плаща за това все пак айде няма нужда да организираме форумен ленински съботник мерси
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

До кога ще го търпите тоя? Оспами целия форум с линкове към сайта си! Решете най-сетне проблема Петър Караиванов!
                            човекът си плаща явно
                            е с какво, с млеко ли дано поне да е истинско, а не като данонското хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

човекът си плаща явно
                              Не е така, защото му изтриха темата Но явно е много активен и модераторите не могат да му насмогнат Поради това призовавам всички форумци да следят за тази зараза и да сигнализират веднага тук за да помогнем на модератора в неравната му борба

Коментар

• http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13250&r=0

Коментар

Working...
                                X